Bedankt voor de support en hartverwarmende reacties!


Bedankt voor de support en hartverwarmende reacties!
Print Friendly, PDF & Email

SUPPORT LOCALS EINDHOVEN E.O.

Begin april hebben we de eerste Support Your Locals boxen uitgeleverd in de regio Eindhoven en omstreken. De reacties op onze boxen zijn hartverwarmend! Dat vinden we fijn en daarom gaan we door! Terug naar de basis en samen werken aan een korte keten!

Een “Boodschappen-box” of een ‘thema-box”?

De inhoud van de boodschappen-box is weer vernieuwd en de komende weken zullen we nog meer verschillende thema’s presenteren. In corona-tijd kunnen veel ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde producten niet kwijt. Bestel daarom nu een boodschappen-box of een thema-box om de lokale producenten te steunen en korte ketens op te bouwen.

Bestel nu de “Koningsdag is Woningsdag-box”: Vrijdag 24 of maandag 27 april huis!

Voor de broodnodige variatie wisselt de boodschappen-box van ingrediënten. Kiest u voor onze ‘gewone’ Boodschappen-box of een thema-box, dan krijgt u altijd heerlijk verse lokale producten. Lekker om jezelf mee te verwennen of om cadeau te geven!

 

De komende week staat onze thema-box in het teken van Koningsdag. Dit jaar omgedoopt tot “Woningsdag”. Voldoende reden om het thuis gezellig te maken met heerlijke verse hapjes en hartige snacks, maar natuurlijk vergeten we ook de vitamientjes niet. De Koningsdag-box kunt u bestellen tot a.s. donderdag 23 april tot 10:00 uur. Afhankelijk van het bestelmoment wordt deze dan op vrijdag 24 of op maandag 27 april (Koningsdag) afgeleverd! Maak uw keuze, er staan nu 3 boxen op de site! Alle drie bevatten ze uitstekende regionale producten met een eerlijk verhaal.

+ There are no comments

Add yours