Heihoef op Dutch Pork Expo in Den Bosch


Heihoef op Dutch Pork Expo in Den Bosch
Print Friendly, PDF & Email

Hoe ziet de toekomst eruit voor de varkenshouderij in Nederland?

Waar niemand het antwoord weet op deze vraag kunnen we alleen speculeren maar als we even ons gezond verstand gebruiken weten we dat het verdienmodel in de varkenshouderij tegen zijn einde loopt. Tegen kostprijs produceren loont niet meer voor elke varkenshouder in een wereld waarin we niet op kunnen boksen tegen landen met lagere kosten. Dat vraagt om een andere strategie, en wel een differentiatie-strategie.

Bij Heihoef Farming produceren we varkens met:
• Onderscheidende smaak en vleeskwaliteit.
• Transparant, in onze concepten: Heyde Hoeve en Hoevenaer
• Duurzaam, volhoudbaar

Onze pijlers
Continue blijven wij werken aan onze drie pijlers waarbij smaak en kwaliteit stipt op 1 staat. Ook transparantie is een belangrijke pijler. Met een alternatief voor gangbare varkenshouderij laten we zien dat varkens houden goed kan met oog voor mens, dier en noodzakelijk is voor een circulair milieu. De derde pijler is duurzaamheid.

Volhoudbaar
Duurzaamheid is een belangrijke rol gaan spelen in de Nederlandse varkenshouderij. Wij gebruiken liever de term volhoudbaar. Dit betekent dat alle details bijdragen aan een sterke keten waarin ook het verdienmodel voor de producent verbeterd wordt door samenwerking te zoeken met klanten nationaal en internationaal. Door samenwerking met boeren is het mogelijk om de strijd aan de gaan met het krachtenspel binnen de varkensvlees-keten.

Kom langs en proef
We verwelkomen u graag tijdens de Dutch Pork Expo in ’s Hertogenbosch. Tijdens de beurs vertellen we u meer over onze uitdaging, onze boeren en over een volhoudbare varkenshouderij. Collega’s die al jaren actief zijn binnen de samenwerking zijn aanwezig om ervaringen met u te delen.

De beurs vindt plaats op 12 en 13 oktober in de Brabanthallen, Dieze 2 in ’s Hertogenbosch. U kunt ons vinden in Stand 1.E.40. U bent van harte uitgenodigd!

+ There are no comments

Add yours