Een “Boodschappen-box” of een ‘thema-box”?


Een “Boodschappen-box” of een ‘thema-box”?
Print Friendly, PDF & Email

Bedankt voor de support en hartverwarmende reacties!

Begin april hebben we de eerste Support Your Locals boxen uitgeleverd in de regio Eindhoven en omstreken. De reacties op onze boxen zijn hartverwarmend! Dat vinden we fijn en daarom gaan we door! Terug naar de basis en samen werken aan een korte keten!

Een “Boodschappen-box” of een ‘thema-box”?

De inhoud van de boodschappen-box is weer vernieuwd en de komende weken zullen we nog meer verschillende thema’s presenteren. In corona-tijd kunnen veel ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde producten niet kwijt. Bestel daarom nu een boodschappen-box of een thema-box om de lokale producenten te steunen en korte ketens op te bouwen.

Bestel nu de Boodschappen-box of de Vegetarische-box.

Voor de broodnodige variatie wisselt de boodschappen-box regelmatig van inhoud. Of u nu kiest voor onze ‘gewone’ Boodschappen-box of een thema-box, u krijgt altijd heerlijk verse lokale producten in huis. Lekker om jezelf mee te verwennen of om cadeau te geven! Twee keer per week verzamelen we de beste verse ingrediënten van onze deelnemers en leveren we de boxen zo snel mogelijk uit bij onze klanten. Als u bestelt hou dan rekening met een levertermijn van 2 tot 3 werkdagen. Heeft u vragen? Bel of mail gerust dan nemen wij contact met u op.

In de week na Koningsdag zullen wij uitleveren op woensdag 29 april en vrijdag 1 mei. Maak uw keuze, er staan weer 2 boxen op de site! Allebei bevatten ze uitstekende regionale producten met een eerlijk verhaal.

 

+ There are no comments

Add yours