Heyde Hoeve present op Anuga 2021 (Keulen)


Heyde Hoeve present op Anuga 2021 (Keulen)
Print Friendly, PDF & Email

Anuga 2021
Na meer dan een jaar zonder beurzen en contact met onze relaties zijn we blij dat het weer kan. Daarom zijn we dit jaar ook weer aanwezig op de Anuga in Keulen, de grootste beurs ter wereld op het gebied van levensmiddelen en de foodsector.

Samenwerken
Heihoef streeft samenwerking na met veel verschillende partijen in de markt en onze merken “Heyde Hoeve “en “Hoevenaer” zijn daarbij onze speerpunten. Deze merken dragen ons verhaal van topkwaliteit, transparantie en een volhoudbare varkenshouderij. Lekkere droge worsten, smakelijke hammen en vleeswaren, maar ook maaltijden en stoverijen van het malse vlees van Heyde Hoeve.

Duroc varkens
Onze varkens zijn van het Duroc-ras, deze hebben licht gemarmerd vlees dat zorgt voor mals- en sappigheid, en een volle pure smaak. Tijdens de beurs vertellen we het verhaal over de herkomst van onze varkens, de manier waarop onze gedreven boeren zich inzetten voor een volhoudbare, en dus duurzame (varkens)vleesketen van boer tot bord en hoe we het vlees verwerken. Het resultaat laten we natuurlijk proeven tijdens de beurs.

Welkom
We verwelkomen u graag tijdens de Anuga. Deze beurs vindt plaats van 9 t/m 13 oktober in de Kölnmesse in Keulen. U kunt ons vinden in Hall 6, Stand E-055. Graag tot ziens in Keulen!

+ There are no comments

Add yours