INSPIRATIEAVOND HEYDE HOEVE GROSSIERS


INSPIRATIEAVOND HEYDE HOEVE GROSSIERS
Print Friendly, PDF & Email

Op donderdagavond 23 september vond er een inspirerende en informatieve avond plaats voor de Heyde Hoeve grossiers Hems uit Oss en den Houdijker uit Nieuwegein. De mensen van de andere grossier, van Dalen uit Schagen, konden helaas niet aanwezig zijn. Voor hen volgt een soortgelijke avond op een later moment.

De meeting vond dit keer niet plaats op de boerderij de Heyde Hoeve maar op de locatie “Porcus Campus”. Het recreatieve kenniscentrum voor mens en varken. Een plek die uitstekend aansluit bij het Heyde Hoeve streven naar een biodiverse en duurzame varkenshouderij. De Porcus Campus is eigendom van de gebroeders Maarten en John Rooijakkers en hun echtgenotes. Zij zijn Heyde Hoeve boeren sinds het begin.

 

Het was goed om elkaar eindelijk weer eens persoonlijk te spreken en van gedachten te wisselen. Naast productpresentaties,
proeverijen van prijswinnende producten en het bespreken van actuele zaken was er gelukkig voldoende tijd voor gezelligheid en een hapje en drankje in informele sfeer. De avond werd afgesloten met enkele heerlijke specialiteiten van de keramische barbecue. Dit werd natuurlijk zeer deskundig en culinair verzorgd door Ger Coenraad, onze slagers-adviseur.

 

+ There are no comments

Add yours