Naast de basis-boodschappen nu ook een luxe Paas-box


Naast de basis-boodschappen nu ook een luxe Paas-box
Print Friendly, PDF & Email

Support Your Locals: Regionale ondernemers helpen elkaar

Support Your Locals is een landelijke campagne waarmee regionale en lokale voedselproducenten een hart onder de riem wordt gestoken. Elkaar steunen en helpen bij de voedselvoorziening in coronatijd. Veel ondernemers ondervinden schade door het wegvallen van afzet richting de horeca, met hamsteren en lege schappen in de supermarkten tot gevolg. Een oplossing kan gevonden worden in “korte ketens” en het bestellen van boodschappen bij de ondernemers zelf. Sinds vorige week is de webshop van het Eindhovens initiatief “live” en vanaf nu kan ook een luxe Paas-box worden besteld.

Korte ketens

Terug naar de basis, maak de afstand tussen producent en klant letterlijk korter en duurzamer. Support Your Locals brengt lokale ondernemers en consumenten bij elkaar. Klanten kunnen sinds vorige week online een box met basis-ingrediënten bestellen. Ideaal voor mensen die thuis zitten te werken of die de deur niet uit kunnen en de drukte van de supermarkt willen vermijden. De Support Your Locals boodschappen-box met verse ingrediënten is een prima alternatief. In de box zitten dagelijkse boodschappen zoals vleesproducten, groenten & fruit, zuivel en brood. Uitstekende regionale producten met een eerlijk verhaal. Speciaal voor de paasdagen is een luxe variant van de box te bestellen. Heerlijke verse producten voor het paasontbijt, brunch of het diner. Gezellig, gemakkelijk en mooi om jezelf mee te verwennen of om cadeau te geven.

Duurzaam en lokaal

Gezamenlijk hebben de Heyde Hoeve, Vleesrokerij Reinders, Heeren Groenten en Fruit, Kaasboerderij de Ruurhoeve, Houben Worstenbrood, Zuivelbedrijf Qarc, Bakkerij de Vocht en Restaurant de 3 Gebroeders een mooi pakket basis-ingrediënten samengesteld. Gezonde kwaliteitsproducten van lokale ondernemers. De website van het regionale project is inmiddels “live” gegaan. De reacties van de klanten zijn uitstekend en er zijn al tientallen boxen afgeleverd bij inwoners in de regio Eindhoven. De vraag om voor de komende feestdagen met een Paas-variant te komen werd dan ook graag beantwoord. De Paasbox is tot en met dinsdag 7 april te bestellen en wordt donderdag 9 april voor de deur afgeleverd.

Bestellen of meer weten?

#supportyourlocalsNL en kijk op www.supportlocalseindhoven.nl voor meer informatie.

+ There are no comments

Add yours