Nieuws

Bij Heyde Hoeve gebeurt altijd iets. Van nieuwe samenwerkingen met slagers tot verhalen van de boerderij – we delen graag wat ons bezighoudt. Je leest hier het laatste nieuws uit de stal, uit de slagerij en van de eettafel. Ontdek hoe we samen werken aan smaak, duurzaamheid en vakmanschap.

Gastvrij Rotterdam 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bezoek ons op Gastvrij Rotterdam 2019! Van maandag 23 tot en met woensdag 25 september…

Lees meer

TAVOLA 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ontdek de Smaak van Vrüger op onze stand! Heyde Hoeve staat op Tavola 2020. Deze…

Lees meer

Vacature – ENTHOUSIASTE FOODTRUCK-STER (M/V)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Enthousiaste foodtruck-ster (M/V) Wat wij zoeken Een ondernemende foodie met passie voor varkens en vlees!…

Lees meer

Tiny Schepers in de lijst Food100

OKTOBER – 2017  Het voedselsysteem van nu is niet goed genoeg voor de 21ste eeuw….

Lees meer

OOKWORST: het beste van twee werelden

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Gerwen, 19 april 2017 – Minder vlees eten is beter voor de gezondheid en…

Lees meer

Kunstproject LUCY

In het najaar van 2015 startte FoodLabPeel, een traject van ontmoetingen en samenwerking tussen intensieve…

Lees meer

Ouderwets
lekkere
recepten

Wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met ons heerlijke Duroc varkensvlees wil je hier ook thuis mee aan de slag. Bekijk onze recepten en geniet van 'de smaak van vrüger'.