Nieuw in het assortiment: Heyde Hoeve gandaham

De ambachtelijke ham van Ganda kent in feite maar drie belangrijke ingrediënten: ham van topkwaliteit, zeezout en geduld! Ons mooie Heyde Hoeve Duroc vlees is daarom bij uitstek geschikt voor de gedroogde Grand Cru hammen van Ganda.

vaderdag original

Vaderdag 2022

Vier Vaderdag met een heerlijke combinatie van malse ribfilet met Gandaham, gemaakt van 14 maanden gerijpte Heyde Hoeve Duroc ham natuurlijk. 

beste-aspergeham-aspergeseizoen

Beste aspergeham: opening aspergeseizoen

Tijdens deze avond werden tevens de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de drie meest prestigieuze aspergeverkiezingen: de lekkerste Brabantse Asperge, de lekkerste wijn en de lekkerste Aspergeham.

paasfeest original recept pasen heyde hoeve

De Heyde Hoeve paasfeest-original

De Paasfeest-original met smakelijk Heyde Hoeve gehakt als basis-ingrediënt is makkelijk te maken en origineel. Smaakvol en een plaatje om te zien!

Heyde Hoeve wint beste asperge ham

Heyde Hoeve wint met beste aspergeham!

Onze ham is de lekkerste ham voor bij de asperges en daar zijn we trots op. Misschien heb je het al voorbij zien komen op onze social media, of die van het Brabants Aspergegenootschap, maar we hebben iets fantastisch om …

Lees meer

Getest: Heyde Hoeve vlees is lekkerder!

Studenten beoordelen Heyde Hoeve vlees opnieuw als lekkerder dan dat van de supermarkt Delft / Gerwen – Studenten van Hogeschool Inholland in Delft hebben sensorisch onderzoek uitgevoerd naar de eetkwaliteit van varkensvlees. Hierbij is het vlees van het Heyde Hoeve …

Lees meer

Heyde Hoeve Foodtruck

Farmers festival wintelre

Heyde Hoeve present tijdens Farmers Festival Wintelre Gerwen – Op zondag 20 februari wordt in Wintelré het 10-jarig bestaan gevierd van Hoeve “De Nachtegaal”.  Ter gelegenheid hiervan wordt een boerenfestival georganiseerd. De Heyde Hoeve is er bij met de befaamde …

Lees meer

Mini broodjes met Krokante speklapjes

Recept van Yvonne van der Putten Ingrediënten Dunne lapjes buikspek zonder zwoerd, vraag de slager deze met de snijmachine te snijden, ongeveer 3 mm dik. Marinade: 100 ml ketchup, 50 ml sojasaus, 1 eetlepel bruine suiker Saus; 100 ml yoghurt, …

Lees meer

Heyde Hoeve pakt prominente prijzen

Vier maal Goud en een Prix D’Honneur Gerwen – Bij de vakwedstrijd van de Confrérie des Chevaliers 2021 werd door Heyde Hoeve vier maal goud behaald, daarnaast ontving het tevens de internationale onderscheiding “Prix d’Honneur”. Heyde Hoeve besloot dit jaar …

Lees meer