HEYDE HOEVE TROTS OP THOMAS KOPPENS!
De klassieker: Asperges met ei, botersaus en Heyde Hoeve Aspergeham!
De klassieker: Asperges met ei, botersaus en Heyde Hoeve Aspergeham!
Voor het avondeten adviseren we een ouderwets lekker stoofpannetje met Heyde Hoeve vlees met originele smaken. Onze tip: Stoofvlees van mama’s oma’s, met de smaak van vrüger!
Ontdek de passie voor ambachtelijk vlees bij Traiteurslagerij Anton en Marian tijdens de Week van de Slager! Proef trots gemaakte producten van Heyde Hoeve varkensvlees en geniet van onze prijswinnende balkenbrij.
Voor de Week van de Slager gaan we langs bij Slager Funs Rutten uit Panningen. Een slager een vooral trots op barbecue specialiteiten
Deze week is het de Week van de Slager. Vandaag reizen we af naar Schagen, waar je de gloednieuwe winkel van Slagerij Arie Klaver vindt.
Het is de Week van de Slager. Thomas Koppens, slager, worstmaker en prijswinnaar met Heyde Hoeve Duroc vlees staat deze week in het zonnetje!
Heyde Hoeve Duroc varkensvlees voor Pasen. Een gekookt eitje is lekker, een omelet of roerei ook, maar Heyde Hoeve Duroc varkensvlees verveelt nooit!
Een lekker recept met de gedroogde ham van Heyde Hoeve voor een leuk borrelhapje: Broodstengels met gedroogde ham. Super eenvoudig!
Deze week hadden we een club van 14 vrouwelijke slagers te gast op de Heyde Hoeve voor een informatieve en ontspannen inspiratiedag
Belgische Team BBQ+ onder leiding van Mano Zaal winnaar van prestigieuze Winterbarbecue-event in Zuid Tirol met Boston butt van Heyde Hoeve