Winter original: “Sneeuwpupke”

De weersverwachtingen voor het begin van het nieuwe jaar melden kou en misschien krijgen we zelfs wel sneeuw. Bereid je dus voor op winterse omstandigheden en maak het binnen extra gezellig. Dat kan met zo’n heerlijke Heyde Hoeve winter-original op …

Lees meer

Varkenshaas met gegrilde groenten

Recept van Yvonne van der Putten           1 Heyde Hoeve varkenshaasje van ca 350 gram Groenten; Rode punt paprika Rode ui Kastanje champignons Courgette Olijfolie Tijm, de blaadjes Knoflook Mini tros tomaat Zwarte peper Zeezout Boter Benodigdheden …

Lees meer

GOUD VOOR DE ROOKWORST VAN KEURSLAGERIJ KOPPENS

Heyde Hoeve trots op Thomas Koppens! Arnhem – Tijdens de 46e editie van de slagersvakwedstrijd “Arnhem Rookworststad” heeft Keurslagerij Thomas Koppens uit Someren met zijn ambachtelijke fijne rookworst en ree-rookworst “Goud” behaald. Aan deze vak-wedstrijd doen slagers uit heel Nederland …

Lees meer

Een heerlijke nieuwe Original van Heyde Hoeve: het Herfst Bumke. Benieuwd naar dit product? Donderdag aanstaande verkrijgbaar in onze flagshipstore, Slagerij Ad Reinders in vershal Het Veem, Torenallee 86-02 in Eindhoven. Bent u klant van Heyde Hoeve en werkt u …

Lees meer

Stoofpotje van varkenswangetjes

Recept van Yvonne van der Putten           1,2 kg varkenswang, gevliesd en grof gesneden 100 g katenspek in blokjes 2 grote uien, grof gesneden 1 teen knoflook fijn gesneden 2 flesjes donker bier 1 witte boterham Mosterd …

Lees meer

John van Woesik, een ambassadeur van “formaat”

Ammerzoden – Slager John van Woesik, de eigenaar van Traiteurslager Aarts is donderdag 2 juli geïnstalleerd als ambassadeur van Heyde Hoeve, de producent van eerlijk en duurzaam Duroc varkensvlees. En daarmee heeft Heyde Hoeve zowel letterlijk als figuurlijk een ambassadeur …

Lees meer