Een heerlijke nieuwe Original van Heyde Hoeve: het Herfst Bumke. Benieuwd naar dit product? Donderdag aanstaande verkrijgbaar in onze flagshipstore, Slagerij Ad Reinders in vershal Het Veem, Torenallee 86-02 in Eindhoven. Bent u klant van Heyde Hoeve en werkt u …

Lees meer

Stoofpotje van varkenswangetjes

Recept van Yvonne van der Putten           1,2 kg varkenswang, gevliesd en grof gesneden 100 g katenspek in blokjes 2 grote uien, grof gesneden 1 teen knoflook fijn gesneden 2 flesjes donker bier 1 witte boterham Mosterd …

Lees meer

John van Woesik, een ambassadeur van “formaat”

Ammerzoden – Slager John van Woesik, de eigenaar van Traiteurslager Aarts is donderdag 2 juli geïnstalleerd als ambassadeur van Heyde Hoeve, de producent van eerlijk en duurzaam Duroc varkensvlees. En daarmee heeft Heyde Hoeve zowel letterlijk als figuurlijk een ambassadeur …

Lees meer

Heyde Hoeve trots op Thomas Koppens!

Uit vele inzendingen was Thomas Koppens in 2020 weer één van de drie genomineerden om de titel “Lekkerste Aspergeham van het jaar” te veroveren. De jaarlijkse verkiezing van de lekkerste Brabantse aspergeham wordt georganiseerd door het Brabants Aperge-genootschap en werd …

Lees meer

Duroc vlees: heerlijk gemarmerd

Bij Heyde Hoeve hebben we heerlijk gemarmerd vlees. Maar wat is dat nou eigenlijk? Gemarmerd vlees, ook wel intramusculair vlees genoemd, is vlees waar het vet als fijne adertjes tussen de spieren doorloopt. Dit geeft het vlees niet alleen zijn …

Lees meer