Home 2.0

ontdek de smaak van vruger met Heyde Hoeve varkensvlees

Unieke smaak

Het lekkerste vlees

De Heyde Hoeve is een boerderij in Nuenen, Noord-Brabant. Daarnaast is het een samenwerking van varkensboeren met aandacht voor hun dieren en de natuur.

Transparantie

Volhoudbaar

De boeren van de Heyde Hoeve kiezen ervoor om de varkens duurzaam en met respect voor dier en omgeving te houden.

Duurzaamheid

Keuzes maken

Heyde Hoeve levert eerlijk varkensvlees van topkwaliteit, met respect voor mens, dier en milieu. Dat kun je proeven en daar zijn we trots op.

prijswinnend vlees

De indrukwekkende prijzenkast en referenties

  • Het “Beste varken van Nederland” (Essensor, Urgenda 2012)
  • Ambassadeurs zoals Jord Althuizen “Smokey Goodness”
  • Europees Kampioen 2019+2020+2023 met 2 teams: BBQ Plus & Southern Dutch BBQ
  • Internationaal succes van KCBS barbecueteams met HH vlees
  • “Lekkerste Aspergeham” van 2019, 2021 en 2023 (Brabants aspergegenootschap)
  • Gouden medailles en onderscheiding bij Internationale vakwedstrijden zoals de “Confrerie Chevaliers” in 2021

ONZE AMBASSADEURS

JORD ALTHUIZEN


Jord Althuizen is al jaren een ware ambassadeur van Heyde Hoeve en haar sublieme varkensvlees. Niet voor niets besteedde Jord in zijn boek “Smokey Goodness, BBQ Feast on Fire” een compleet hoofdstuk aan de samenwerking met Heyde Hoeve en Tiny Schepers. Jord Althuizen: “Kwaliteit is superbelangrijk, daarom gebruik ik Heyde Hoeve varkensvlees. Om meerdere redenen: De perfecte vet-vleesverhouding en de beste smaak. En wat ik nog veel belangrijker vindt: een eerlijk verhaal. Geen wollige verhalen maar een mooi product van een boer die ik persoonlijk ken.

Onze verkooppunten

Steeds meer mensen ontdekken de uniek smaak van het Heyde Hoeve Duroc varkensvlees. Wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met het heerlijke Duroc varkensvlees, in een restaurant of tijdens een barbecue workshop bijvoorbeeld, dan wil je dat natuurlijk ook thuis kunnen bereiden.

Je hoeft geen sterrenkok te zijn om het heerlijke Duroc vlees op tafel te kunnen zetten. Zoek hieronder naar een adres van een slager bij jou in de buurt. Met passie en vakmanschap zorgen onze slagers ervoor dat je kunt genieten van het smaakvolle Duroc vlees. Van sappige karbonaadjes en malse filetlapjes tot ouderwets lekkere speklapjes. Een grote kans dat jouw slager-vakman je verschillende specialiteiten en smaakvolle recepten met Heyde Hoeve vlees kan aanbevelen.