De ouderwets lekkere smaak van vrüger

Unieke smaak

De Nederlandse boeren van Heyde Hoeve hebben de ambitie het allerlekkerste varkensvlees te leveren met de best mogelijke zorg voor dier en omgeving.

Heyde Hoeve varkensvlees komt van Duroc varkens, een ras met zeer goede vleeseigenschappen. Mals van kwaliteit en uitgesproken lekker van smaak. De gemarmerde structuur die kenmerkend is voor het Duroc ras zorgt voor een unieke sappige en zachte smaak.

Jord “ambassadeur” vanaf het eerste uur!

Jord Althuizen: “Kwaliteit is super belangrijk, daarom gebruik ik Heyde Hoeve varkensvlees. Om meerdere redenen: De perfecte vet-vleesverhouding en de beste smaak. En wat ik nog veel belangrijker vind: een eerlijk verhaal. Geen wollige verhalen maar een mooi product van een boer die ik persoonlijk ken.

Het Heyde Hoeve vlees is perfect voor op de barbecue. Het is niet voor niets dat drie teams in de Top 10 van de Europese KCBS barbecue competitie met Heyde Hoeve vlees werken, zoals ribben, buikspek en pulled pork. Het behoudt bij low en slow garen zijn natuurlijke volle smaak en blijft mals en sappig”