In het fd: De Toekomst van de Varkenshouderij

De varkenshouderij heeft de afgelopen decennia grote veranderingen doorgemaakt. Hoewel kostenreductie is bereikt, is het nu tijd om ons verder te richten op toegevoegde waarde: smaakvol en gezond vlees. We staan op een kruispunt waar we niet alleen moeten kijken …

Lees meer

Heyde Hoeve Porchetta & Italiaanse salade

Een echte winter BBQ klassieker Deze robuuste porchetta, gemaakt van Heyde Hoeve Duroc Buikspek, is een echte winter BBQ klassieker. Gevuld met verse kruiden en lekker langzaam gegaard. Geserveerd met uiencompote en een knapperige Italiaanse salade voor een perfecte balans …

Lees meer

Heyde Hoeve Secreto met romige Orzo

Secreto, het “geheim” van het varken Onlangs heeft Heyde Hoeve meegewerkt aan een aantal inspirerende en informatieve kookworkshops die werden verzorgd door TV kok Ramon Brugman. Eén van deze heerlijke gerechtjes was de Heyde Hoeve secreto met romige orzo.    De …

Lees meer

Heyde Hoeve nazomer recept: Porchetta

Porchetta, heerlijk buikspek met Italiaanse smaken! Het is weer voorbij die mooie zomer. Maar niet helemaal. De meeste vakanties zitten er weer op, sommigen van ons snakken al weer naar de vastigheden van alledag. Maar nog even nagenieten kan en …

Lees meer

ulled Pork Nacho’s recept", "Heyde Hoeve Duroc vlees", en "BBQ recept

Heyde Hoeve Pulled Pork Nacho’s Recept

Ontdek het heerlijke Pulled Pork Nacho’s recept van Jolanda Kwint van The Dutch BBQ Smokers. Sinds 2021 nemen Jolanda Kwint en The Dutch BBQ Smokers deel aan de prestigieuze KCBS competitie, waar ze barbecueën op het hoogste Europese niveau. Dit …

Lees meer