Home » Nieuws » Varkenspraat » Kokkelkoren Culinair in Beverwijk kiest voor Heyde Hoeve 

Kokkelkoren Culinair in Beverwijk kiest voor Heyde Hoeve 

Beverwijk – Vorig jaar naam Michel Kokkelkoren de slagerij van Kees Ridder over in winkelcentrum De Beverhof in Beverwijk. Een goede keuze. De Beverhof is een prachtig gerenoveerd winkelcentrum met vers-specialisten met een kwalitatief hoogwaardig assortiment.

Sta je voor de toonbank van kokkelkoren Culinair dan zie je meteen: hier werken mensen met passie voor vlees en vleesproducten. In mei 2023 heeft Michel Kokkelkoren de zaak overgenomen en hij heeft er een echt schitterende slagerij van gemaakt. Daarbij heeft hij gekozen voor het vlees van Gilles uit Schagen.

Botermals en topkwaliteit  

Sinds de overname heeft Michel Kokkelkoren bewust gekozen voor het  vers vlees assortiment van Gilles. Zowel het rundvlees als het varkensvlees is topkwaliteit en altijd botermals, zo vertellen Steff en Teun, de slagers die de klanten deskundig en vriendelijk te woord staan.

Een blik op de fraaie vitrine leert dat Kokkelkoren Culinair zijn naam terecht heeft gekozen: Heerlijke producten, maaltijden en specialiteiten. Onderscheidend kwaliteitsvlees met onderscheidende kenmerken. Heyde Hoeve Duroc past daarom uitstekend in zijn assortiment: mooi smaakvol en stevig vlees met een licht gemarmerde structuur en weinig vochtverlies.

Michel Kokkelkoren, een culinair specialist, werkt nu eenmaal graag met het beste vlees!

Kokkelkoren Culinair | Beverhof 37 | 1941 EC Beverwijk   

[email protected] | 0251 225765

Geïnteresseerd in het Heyde Hoeve varkensvlees en de “Smaak van Vrüger”? 

Ga naar: www.heydehoeve.nl