Onze partners

Samen met onze partners zorgen wij voor een transparante, betrouwbare keten. We werken nauw samen met voerleveranciers, grossiers, producenten en slagers. Betrokken partners op wie wij trots zijn!

Werken met Heyde hoeve vlees

Wil jij ook werken met Heyde Hoeve vlees of eerst meer informatie ontvangen? Stuur een email naar [email protected].

Onze grossiers

Hems

Hems Vlees, onze grossier voor Zuid-Nederland
Leverancier van een compleet assortiment kwaliteitsvlees en vleesproducten.
www.hems.nl

Den Houdijker

Den Houdijker Vlees, onze grossier voor het midden van het land
Leverancier van kwaliteitsvlees en ambachtelijke vleeswaren.
www.denhoudijker.nl

Vlees van Gilles

G. van Dalen’s Vleescentrale, onze grossier voor Noord-Holland
Leverancier van kwaliteitsvlees met eigen worstmakerij.
www.gvandalen.nl

Onze producenten

Van Olphen Viande Select, vleesleverancier voor horeca, catering en zorginstellingen in de zuidelijke provincies (Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland en Noord-Limburg).
www.olphen.nl

De Koning Vlees, vleesleverancier voor de horeca en maaltijdindustrie.
Levert vlees en vleesproducten op recept en op maat.
www.dekoningvlees.nl

Horecaslager van der Heijden, kwalitatieve producent en leverancier van vlees-halffabricaten voor de grootkeuken.
Het vleesbedrijf is gespecialiseerd in het produceren van vleesproducten. Dit gebeurd op basis van een order of receptuur. Kernactiviteiten zijn, portioneren van diversen runds, (Heyde Hoeve) varkens , lams, kalfs- en kippenvlees en wild en gevogelte.
www.horecaslager.nl

Vleesrokerij & Zouterij Ad Reinders
Leverancier van vleeswaren, met ambacht en passie voor zouten en vleesroken. Specialiteiten van ons Heyde Hoeve varken: Boerenplaatham, Coppa en droge worsten.
www.vleesrokerij.nl

Houben Worstenbrood
Leverancier van ambachtelijk worstenbrood met Heyde Hoeve varkensgehakt. Door gepassioneerde, gepensioneerde bakkers met de hand gerold in eigen bakkerij.
www.houbenworstenbrood.nl

Olijck
Charcuterie en andere heerlijckheden uit eigen worstenmakerij, gevestigd in Haarlem. Volgens ambachtelijke receptuur gemaakt met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten.
www.olijck.nl

First Class Bakery
Leverancier van gevulde broodjes van uitstekende kwaliteit. Met Heyde Hoeve varkensgehakt produceren zij saucijzenbrood en worstenbrood mét Heyde Hoeve label.
www.firstclassbakery.nl

Madame Paté
Inge Janson ofwel Madame Paté, verkoopt diverse heerlijke patés gemaakt van het Heyde Hoeve varken. Gemaakt door haar vader, slager Janson uit Heusden. Zijn passionele vakmanschap en klassiek ambachtelijke receptuur zijn de basis van Madame Paté.
www.madamepate.nl

Compaxo Vlees
De slachterij waar de varkens van Heyde Hoeve al jaren worden geslacht. Compaxo is een familiebedrijf met een lange vertrouwde historie binnen de Nederlandse vleeswereld.
www.compaxo.nl

Koppens Vleeswaren
Leverancier van ambachtelijke vleeswaren gericht op slagers- en speciaalzaken. Won in het verleden diverse internationale vak-wedstrijden met Heyde Hoeve Duroc vlees als basis.
www.thomaskoppens.nl

Lochtman
Leverancier van maaltijden, stoverijproducten en boerderij-taarten. De “Stoverij Pur Porc” is een voorbeeld van een topproduct met Heyde Hoeve stoofvlees als belangrijkste ingrediënt.
www.lochtman.nl

Ganda
Producent van natuurlijk gedroogde hammen. Gedreven door artisanale traditie worden hiervoor slechts 3 ingrediënten gebruikt: Topkwaliteit varkensvlees, zeezout en… tijd. Dat laat zich proeven.
ganda.be/nl

Makro
Leverancier voor het horeca en “Out of Home kanaal”. Met het low- en slow assortiment van Heyde Hoeve richt het zich op de professionele BBQ- en catering-kok.
www.makro.nl