Home » Nieuws » Varkenspraat » Slagerij Funs Rutten uit Panningen brengt zijn eigen Barbecue boek uit    

Slagerij Funs Rutten uit Panningen brengt zijn eigen Barbecue boek uit    

Slager Funs Rutten uit Panningen is een veelzijdige slager maar waar hij vooral trots op is, is zijn waanzinnige assortiment barbecue specialiteiten. Funs is dan ook een echte BBQ fanaat. Hij gaat hier erg ver in en heeft zelfs een eigen barbecueboek uitgebracht. Natuurlijk heeft het Heyde Hoeve Duroc assortiment een prominente plek gekregen in dit boek. In dit boek krijgen zijn klanten adviezen en tips voor barbecueën op hoog niveau.

Een product waar de klanten uit Noord Limburg speciaal voor naar Panningen komen is zijn zelfgemaakte grillworst. In februari werd de grillworst tijdens de KNS Grote Grillworst-test uitgroepen tot de lekkerste grillworst van Limburg! Met het heerlijke Heyde Hoeve varkensvlees als hoofdbestanddeel. Behalve de grillworst zijn ook de Heyde Hoeve spaakhammetjes en de klassiek gegrilde spareribs toppers uit het assortiment. Daar komen klanten altijd voor terug.

Complimenten van de Heyde Hoeve voor de inspanningen en de manier waarop slagerij Rutten zijn klanten informeert over het “Echte Barbecueën”.

Ga voor meer informatie naar: voor informatie over Heyde Hoeve Duroc en barbecue recepten naar www.heydehoeve.nl

Slagerij Rutten B.V.
Markt 73
5981 AP Panningen
tel.nr 077 – 3061723
[email protected]
www.slagerijrutten.nl