Home » Nieuws » Originals » Heyde hoeve barbecue teams gaan internationaal

Heyde hoeve barbecue teams gaan internationaal

Mano Zaal op weg naar extreme BBQ Contest in Tirol met Heyde Hoeve vlees! 

Binnenkort vertrekt het team van Mano  Zaal wederom naar het noorden van Italië voor een extreme barbecue uitdaging, de Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest!

Het betreft hier een barbecue wedstrijd onder extreme winterse omstandigheden die eind februari in Zuid Tirol in Noord-Italië wordt  georganiseerd. Mano Zaal en zijn team verdedigen de titel en de voorbereidingen zijn inmiddels al weer in volle gang. Op 4 februari vindt er een bijzonder evenement plaats. Mano Zaal organiseert dan een Masterclass Winter-Barbecueën waarbij ook zijn rivalen aanwezig zijn. Dat tekent de goede onderlinge sfeer. Is Mano van plan om titel hoe dan ook te prolongeren? Mano Zaal: “We gaan er vooral naar toe om plezier te maken en te genieten van het mooie evenement. Waar dat toe leidt zien we later wel.”

Een andere kandidaat voor de titel is het Nederlandse team van Jolanda Kwint, van de Dutch Barbecue Smokers. Net als Barbecue Plus uit België werken ook zij met het  Heyde Hoeve Duroc vlees op het onderdeel pork.

Heyde Hoeve vlees in Tirol met barbecue teams in Tirol

Ga voor meer informatie naar: https://www.bbqplus.be / www.dutchbbqsmokers.nl en voor informatie over Heyde Hoeve Duroc en barbecue recepten naar www.heydehoeve.nl