Home » Nieuws » Varkenspraat » NIEUWS: Jord Althuizen komt met een nieuw boek: alles over bacon!

NIEUWS: Jord Althuizen komt met een nieuw boek: alles over bacon!

THE BOOK OF BACON IS COMING!

Boekentip van de Heyde Hoeve: Het ultieme bacon boek van Jord Altuizen  

Delft – Op zondag 5 mei 2024 presenteerde Jord Althuizen zijn nieuwste boek, dit keer met bacon in de hoofdrol. Jord is al jaren een ware ambassadeur van het Heyde Hoeve Duroc vlees en natuurlijk was Tiny Schepers van de Heyde Hoeve aanwezig bij de presentatie van het nieuwste boek.  

Smokey Goodness:

When in doubt, add bacon… Deze knapperige, umami-smaak van bacon voegt niet alleen een onmisbare zoute noot aan verschillende gerechten, maar is ook een leuke uitdaging om thuis te maken. Denk aan zacht, smeltend varkensbuikspek, gekruid Italiaans pancetta, zelfgemaakte streaky bacon, knapperige ingepakte BBQ-snacks, cocktails en zelfs desserts. Duik diep in de wereld van ieders favoriete soort vlees met eenvoudige recepten fired up door de kenmerkende Smokey Goodness. Loopt het water je al in de mond?!

Duik in een wereld vol spek met ons spiksplinternieuwe Book of Bacon met 100% fonkelnieuwe recepten. Bereid je voor op een reis vol knapperige hoogtepunten, vette verhalen en natuurlijk gerechten vol met spek en nog meer spek. Als pionier trapt Book of Bacon de nieuwe ‘book of’ boekenserie af, die garant staat voor nog meer culinaire reizen en ongekend plezier.

Nieuwsgierig, of loopt het water al in je mond? Ga naar: