Zo maak je Back Bacon

Wanneer wij denken aan vuur, rook en robuuste smaken, dan staat Jord Althuizen met Smoky Goodness zonder twijfel bovenaan onze lijst. In zijn “Book of Bacon” neemt Jord je mee in de wereld van bacon. Ontdek alles over bacon, van …

Lees meer

De perfecte Heyde Hoeve schnitzel

Ga lekker aan de slag en maak je eigen smaakvolle schnitzels! Een écht goede schnitzel begint bij de basis: het vlees. Met varkensfilet van Heyde Hoeve heb je een stuk vlees dat van nature mals en smaakvol is. Vraag de …

Lees meer

Gildeslagerij Hermanns kiest voor Heyde Hoeve

Nederweert – Loop de prachtige winkel van Leo Hermanns In Nederweert binnen en je ziet het meteen: hier werken mensen met passie voor vlees en het ambacht. De toonbank is een plaatje en het vlees en de zelfgemaakte producten liggen er …

Lees meer

Verschillende soorten bacon

Vuur, rook, robuuste smaken… bacon gaat veel verder dan het welbekende ontbijtspek!  Of je nu een hobbykok bent of een doorgewinterde grillmaster, bacon voegt diepte, sappigheid en een onweerstaanbare rooksmaak toe aan je gerechten. Maar wist je dat er verschillende …

Lees meer

Europees record met spareribs

KCBS contests In Europa: BBQ Ranch pakt Europees record   De barbecue karavaan trekt door Europa en “onze” teams doen ook weer mee. Begin maart werd de eerste KCBS contest gehouden in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Mooie berichten van het BBQ …

Lees meer

Heyde Hoeve valt in de prijzen met specialiteiten!

Goud en zilver bij vakwedstrijd Confrerie des Chevalliers 2025 Gerwen – Bij de vakwedstrijd van de Confrérie des Chevaliers 2025 werd door Heyde Hoeve Goud en Zilver behaald. Voor het eerst werd dit jaar een onderscheidende Heyde Hoeve Streaky Bacon ingestuurd. De volle …

Lees meer

Winter BBQ: Duroc Stoofschotel

Winter barbecue met het Dutch BBQ Team Heb je al eens een stoofschotel gemaakt op de barbecue? Afgelopen november ging het Dutch BBQ Team aan de slag met Heyde Hoeve vlees. Op de barbecue maakte zij onder andere deze heerlijke …

Lees meer

Vierkantsverwaarding met Heyde Hoeve

Bij Heyde Hoeve vinden we het belangrijk dat een varken niet alleen goed wordt gehouden, maar ook optimaal wordt benut. Daarom stimuleren we slagers om zoveel mogelijk te werken volgens vierkantsverwaarding – een duurzame manier om elk deel van het dier te …

Lees meer

Valentijnsdag: luxe varkensmedaillon

Heerlijk recept voor jouw Valentijn! Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Dat kan met een bloemetje of een kadootje, maar een zelf gemaakt gerecht is origineler! Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag. Duik de keuken in …

Lees meer

Thomas Koppens gaat voor de Europese titel!

Slager Thomas Koppens uit Someren is een vakman in hart en nieren en is vooral trots op de producten uit zijn ambachtelijke worstmakerij. Binnenkort staat er weer een prestigieuze slagerswedstrijd op het programma, de “Confrerie de Chevaliers”. Dit is een …

Lees meer