Winter BBQ: Duroc Stoofschotel

Winter barbecue met het Dutch BBQ Team Heb je al eens een stoofschotel gemaakt op de barbecue? Afgelopen november ging het Dutch BBQ Team aan de slag met Heyde Hoeve vlees. Op de barbecue maakte zij onder andere deze heerlijke …

Lees meer

Vierkantsverwaarding met Heyde Hoeve

Bij Heyde Hoeve vinden we het belangrijk dat een varken niet alleen goed wordt gehouden, maar ook optimaal wordt benut. Daarom stimuleren we slagers om zoveel mogelijk te werken volgens vierkantsverwaarding – een duurzame manier om elk deel van het dier te …

Lees meer

Valentijnsdag: luxe varkensmedaillon

Heerlijk recept voor jouw Valentijn! Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Dat kan met een bloemetje of een kadootje, maar een zelf gemaakt gerecht is origineler! Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag. Duik de keuken in …

Lees meer

Thomas Koppens gaat voor de Europese titel!

Slager Thomas Koppens uit Someren is een vakman in hart en nieren en is vooral trots op de producten uit zijn ambachtelijke worstmakerij. Binnenkort staat er weer een prestigieuze slagerswedstrijd op het programma, de “Confrerie de Chevaliers”. Dit is een …

Lees meer

Bedankt Backcorner BBQ Team!

Aan al het goede komt een keer een eind en zo ook aan de wedstrijdloopbaan van het Backcorner BBQ Team van Hilke Boschker en Ceriel Schurink. In december van het vorige jaar hebben zij de knoop door gehakt. Daarna kregen …

Lees meer

Huisgemaakte bacon met rum

Wanneer wij denken aan vuur, rook en robuuste smaken, dan staat Jord Althuizen met Smoky Goodness zonder twijfel bovenaan onze lijst. In zijn “Book of Bacon” neemt Jord je mee in de wereld van bacon. Ontdek alles over bacon, van …

Lees meer

Buikspek op z’n best!

Veelzijdig, smaakvol en perfect voor op de barbecue! Buikspek is een klassiek en veelzijdig stuk vlees dat zowel binnen de charcuterie, keuken als op de barbecue een prominente rol speelt. Het is afkomstig uit het middel van het varken en …

Lees meer

Heyde Hoeve & Dutch BBQ Team in Culinair Saisonnier

Wij staan in de december editie van vaktijdschrift Culinair Saisonnier. Het seizoensmagazine voor professionele gastronomie. In november gingen Captain Arjan Buwalda van het Dutch BBQ Team en Cooker Mitch van Egmond aan de slag met ons Heyde Hoeve Duroc. De …

Lees meer

Geroosterd buikspek & zoete aardappel poffertjes

Winterbarbecue met het Dutch BBQ Team In november gingen Captain Arjan Buwalda van het Dutch BBQ Team en Cooker Mitch van Egmond aan de slag met ons Heyde Hoeve Duroc buikspek en varkenshaas. Het resultaat? Een fantastisch lekker winterbarbecue recept! …

Lees meer