TAVOLA 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ontdek de Smaak van Vrüger op onze stand! Heyde Hoeve staat op Tavola 2020. Deze vakbeurs onderscheidt zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks. Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van …

Lees meer

Vacature – ENTHOUSIASTE FOODTRUCK-STER (M/V)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Enthousiaste foodtruck-ster (M/V) Wat wij zoeken Een ondernemende foodie met passie voor varkens en vlees! Kijk jij met open blik naar trends en ontwikkelingen in food? Raak je geïnspireerd door bijzondere plekken, authentieke producten en de mensen die je onderweg …

Lees meer

Tiny Schepers in de lijst Food100

OKTOBER – 2017  Het voedselsysteem van nu is niet goed genoeg voor de 21ste eeuw. De epidemie van obesitas, aantasting van biodiversiteit, industrialisering van de landbouw, verminderd dierenwelzijn, voedselanalfabetisme en klimaatopwarming zijn de ongewenste gevolgen van een groeiende wereldbevolking en …

Lees meer

Stoofvlees van mama’s oma’s

Recept van Ellen van Helmond – 3e prijs Moederdag receptenwedstrijd mei ’17                                                             …

Lees meer

Normandische varkenshaas

Recept van mevrouw Zorge- Jaspers – 1e prijs Moederdag receptenwedstrijd                                                             …

Lees meer

OOKWORST: het beste van twee werelden

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Gerwen, 19 april 2017 – Minder vlees eten is beter voor de gezondheid en beter voor het milieu (bron RIVM). Vanuit deze gedachte hebben drie Brabantse bedrijven, cateraar VITAM, de Heyde Hoeve en de Dutch Quinoa Group, het beste …

Lees meer

Kunstproject LUCY

In het najaar van 2015 startte FoodLabPeel, een traject van ontmoetingen en samenwerking tussen intensieve veehouders uit de Peelregio in Brabant en creatieve ondernemers. De Peelregio in Brabant staat bekend om haar intensieve veehouderij, een sector waar de afgelopen jaren …

Lees meer

Heyde Hoeve Duroc varken opgenomen in de Schijf van Croy

De restaurants van ‘De Smaak van Croy’ serveren met liefde, diervriendelijke producten aan hun gasten. Deze producten worden weergegeven op de Schijf van Croy. Het Heyde Hoeve Duroc varken hoort daar ook bij! Vanaf nu kan iedereen dagelijks de (h)eerlijke gerechten …

Lees meer

De lekkerste saté van Nederland!

Calvé ging op zoek naar de lekkerste saté van Nederland. Op 5 oktober werd in de Kookfabriek in Amsterdam de wedstrijd gehouden waar de lekkerste gerechten geproefd en beoordeeld werden door de vakjury, onder leiding van Michelinsterren chef Erik van …

Lees meer