Kokkelkoren Culinair in Beverwijk kiest voor Heyde Hoeve
Sinds de overname heeft Michel Kokkelkoren bewust gekozen voor een nieuw assortiment van Gilles met het Heyde Hoeve varkensvlees.
Sinds de overname heeft Michel Kokkelkoren bewust gekozen voor een nieuw assortiment van Gilles met het Heyde Hoeve varkensvlees.
Spaans gaat voor onderscheidend kwaliteitsvlees met onderscheidende kenmerken. Heyde Hoeve Duroc past daarom uitstekend in zijn assortiment
Het resultaat? Echte intense smaak! Door het rijpen in de kast wordt het vlees weggehangen in een geconditioneerde omgeving met een lage temperatuur en een constante luchtvochtigheid en -circulatie.
Zondag 16 juni is het weer vaderdag en de weersvoorspellingen zijn goed! Daarom twee klassieke BBQ-originals van Heyde Hoeve.
Boekentip van de Heyde Hoeve: Het ultieme bacon boek van Jord Altuizen. Het water loopt je al in de mond!
Slagerij Funs Rutten uit Panningen brengt zijn eigen Barbecue boek uit
De klassieker: Asperges met ei, botersaus en Heyde Hoeve Aspergeham!
Voor het avondeten adviseren we een ouderwets lekker stoofpannetje met Heyde Hoeve vlees met originele smaken. Onze tip: Stoofvlees van mama’s oma’s, met de smaak van vrüger!
Ontdek de passie voor ambachtelijk vlees bij Traiteurslagerij Anton en Marian tijdens de Week van de Slager! Proef trots gemaakte producten van Heyde Hoeve varkensvlees en geniet van onze prijswinnende balkenbrij.
Voor de Week van de Slager gaan we langs bij Slager Funs Rutten uit Panningen. Een slager een vooral trots op barbecue specialiteiten