Recept van Yvonne van der Putten
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel fijn gehakte tijm
Mespunt honing
Citroensap van een halve citroen
Benodigdheden
oven, kommetje met lepel, mes
Bereidingswijze
Dep het vlees droog, kruid het rondom met peper en zout, braad het vlees licht aan en zet het ca. 20minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Laat het vlees afkoelen
Meng de overige ingrediënten tot en mooie lopende saus, voeg eventueel extra olijfolie toe,
Snij het vlees in zeer dunne plakjes en verdeel het over de borden met de citroenmayonaise
Garneer met rucola en gedroogde tomatû
Smakelijk eten!
Recept downloaden als PDF? Klik hier.
Heeft u ook een lekker varkensvleesrecept wat u graag met ons wilt delen? Stuur ons een mail, wij zijn heel benieuwd!