Home » Nieuws » Uncategorized » Vaderdag is Barbecuedag! 

Vaderdag is Barbecuedag! 

Zondag 16 juni is het weer vaderdag en de weersvoorspellingen zijn goed! Daarom twee klassieke BBQ-originals van Heyde Hoeve. Laat de zon maar komen en maak van vaderdag een heerlijke “Vader Barbecuedag”. Het wordt weer heel aantrekkelijk om te gaan grillen. Natuurlijk zijn een worstje en een speklapje lekker maar met Heyde Hoeve originals op de barbecue steel je pas echt de show! 

Heyde Hoeve komt met een tweetal smakelijke recepten, een lust voor het oog maar vooral een streling voor de tong. 

Onze tips: De American Barbecue-spies en een French Rib-eye.

Heyde Hoeve American BBQ spies

Ingrediënten:

  • procureur 
  • Barbecue Marinade
  • spiesen

Bewerking:

  • Snij de procureur in zeer dunne stukjes,
  • Marineer de stukjes
  • Rijg ze aan een spiesje

Bereiding consument:

  1. Onder de grill of op BBQ kort krokant bakken

Heyde Hoeve French rib eye (varkensvlees)

Ingrediënten:

  • procureur, zonder knars
  • Frisse BBQ marinade met tuinkruiden 
  • Verse kruiden diverse
  • sinaasappelzeste

Bewerking:

  • Maak de procureur courant en rol hem strak in de plastic folie
  • Vries kort aan
  • Snij mooie gelijkmatig dikke lappen van de spiering circa 120 gram, steek er eventueel een houtenspies door voor gebruik op de BBQ
  • Marineer de lappen met French garden
  • Garneer met sinaasappelzeste en kruiden

Bereiding consument:

  • 40 minuten In de oven garen op 140 graden, daarna kort onder de grill krokant grillen