Home » Nieuws » Varkenspraat » Heyde Hoeve kooksessie tijdens Dutch Pork Expo een groot succes!

Heyde Hoeve kooksessie tijdens Dutch Pork Expo een groot succes!

Tijdens de Dutch Pork Expo in Hardenberg op 16 en 17 oktober 2024 hebben wij meegewerkt aan een aantal inspirerende en informatieve kookworkshops die werden verzorgd door TV kok Ramon Brugman. Binnen drie kwartier werden Heyde Hoeve Duroc middels uitgebeend, werd uitleg gegeven over het sublieme Heyde Hoeve Duroc vlees en circulaire varkenshouderij, waarna topkok Ramon Brugman een heerlijk menu bereidde. De belangstellen konden hier volop van proeven. Tijdens de workshop gaf Ramon kooktips en een aantal smakelijke menu-suggesties voor de komende feestdagen. 

De gerechten die werden bereid waren Heyde Hoeve porchetta met een compote van rode ui en als hoofdgerecht orzo met Heyde Hoeve Duroc secreto. Recepten van het menu zijn te vinden op onze website en op de website van Binnenstebuiten van kro.ncrv