Home » Nieuws » Recepten » Paastip: Heyde Hoeve gedroogde Ham

Paastip: Heyde Hoeve gedroogde Ham

Broodstengels met gedroogde Heyde Hoeve gedroogde ham. Wat heerlijk en super simpel. 

Het kan als appetizer, borrelhapje of voorgerecht. Pure smaak met een Italiaanse twist: Broodstengels of zoals je wilt “soepstengels” met plakjes gedroogde ham die ingesmeerd zijn met pesto. Maar eigenlijk zonder pesto nog lekkerder! 

Ingrediënten

  • Mooi plakken gedroogde Heyde Hoeve Duroc ham
  • Groene pesto
  • Soepstengels
  • Aantal: naar eigen inzicht / aantal gasten

Bereidingswijze

Stap 1

Bestrijk de plakken gedroogde rauwe ham in met een beetje (theelepeltje) pesto

Stap 2

Leg op elke plek een soepstengel en draai de plak ham er om heen

Stap 3

Sluit je ogen, neem een hap en geniet!