Home » Nieuws » Geen onderdeel van een categorie » Heyde Hoeve trots op Thomas Koppens!

Heyde Hoeve trots op Thomas Koppens!

Uit vele inzendingen was Thomas Koppens in 2020 weer één van de drie genomineerden om de titel “Lekkerste Aspergeham van het jaar” te veroveren. De jaarlijkse verkiezing van de lekkerste Brabantse aspergeham wordt georganiseerd door het Brabants Aperge-genootschap en werd dit jaar gewonnen door van Hest uit Goirle. Slager Thomas Koppens uit Someren wist beslag te leggen op het zilver en dat is een geweldig resultaat. Hij behoort daarmee al jaren bij de top van ambachtelijke aspergeham-producenten in onze regio.

De ambachtelijk gekookte ham van Thomas Koppens wordt natuurlijk gemaakt van het heerlijke Heyde Hoeve Duroc varkensvlees. Heyde Hoeve is er daarom enorm trots op dat hij ons Heyde Hoeve Duroc vlees gebruikt als basis voor veel van zijn ambachtelijke producten. Thomas, een groot compliment en hartelijke felicitaties vanuit Gerwen en volgend jaar: op naar het goud!

Het voorjaar is de tijd van het witte goud en heerlijke aspergeham van Heyde Hoeve varkensvlees, binnenkort weer volop verkrijgbaar.

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990888

www.heydehoeve.nl / [email protected]