Heyde Hoeve Dry aged
Het resultaat? Echte intense smaak! Door het rijpen in de kast wordt het vlees weggehangen in een geconditioneerde omgeving met een lage temperatuur en een constante luchtvochtigheid en -circulatie.
Het resultaat? Echte intense smaak! Door het rijpen in de kast wordt het vlees weggehangen in een geconditioneerde omgeving met een lage temperatuur en een constante luchtvochtigheid en -circulatie.
Zondag 16 juni is het weer vaderdag en de weersvoorspellingen zijn goed! Daarom twee klassieke BBQ-originals van Heyde Hoeve.
Boekentip van de Heyde Hoeve: Het ultieme bacon boek van Jord Altuizen. Het water loopt je al in de mond!
Slagerij Funs Rutten uit Panningen brengt zijn eigen Barbecue boek uit
De klassieker: Asperges met ei, botersaus en Heyde Hoeve Aspergeham!
Voor het avondeten adviseren we een ouderwets lekker stoofpannetje met Heyde Hoeve vlees met originele smaken. Onze tip: Stoofvlees van mama’s oma’s, met de smaak van vrüger!
Ontdek de passie voor ambachtelijk vlees bij Traiteurslagerij Anton en Marian tijdens de Week van de Slager! Proef trots gemaakte producten van Heyde Hoeve varkensvlees en geniet van onze prijswinnende balkenbrij.
Voor de Week van de Slager gaan we langs bij Slager Funs Rutten uit Panningen. Een slager een vooral trots op barbecue specialiteiten
Deze week is het de Week van de Slager. Vandaag reizen we af naar Schagen, waar je de gloednieuwe winkel van Slagerij Arie Klaver vindt.
Het is de Week van de Slager. Thomas Koppens, slager, worstmaker en prijswinnaar met Heyde Hoeve Duroc vlees staat deze week in het zonnetje!