De weersverwachtingen voor het begin van het nieuwe jaar melden kou en misschien krijgen we zelfs wel sneeuw. Bereid je dus voor op winterse omstandigheden en maak het binnen extra gezellig. Dat kan met zo’n heerlijke Heyde Hoeve winter-original op tafel!
Koud weer, natte sneeuw, gezelligheid in huis en een “Sneeuwpupke” van Heyde Hoeve op tafel!
Dat het koud wordt hoort bij de tijd van het jaar. Dat betekent ook dat we het binnen extra gezellig gaan maken. Bij kou en sneeuw past wat ons betreft ook een gezellige sneeuwpop! De originele winterse suggestie uit de keuken van Heyde Hoeve is deze maand dan ook: het “Sneeuwpupke”.
Benieuwd naar dit originele product? Bezoek de Heyde Hoeve website. Ook voor andere inspirerende en creatieve varkensvleesideeën. Beleef de smaak van vrüger in de Heyde Hoeve Originals en maak kennis met het onderscheidende Heyde Hoeve Duroc varkensvlees!
Heyde Hoeve recept
Ingrediënten (per stuk):
- 1 kg gemengd gekruid gehakt, 80% Heyde Hoeve varkensvlees/20% rundvlees
- 30 gram prei, zeer fijn gesneden
- 70 gram geraspte kaas
- 5 gram pikante chili saus (loempia saus)
- Gerookt spek/ontbijtspek
Bewerking:
- Meng alles m.u.v. het spek door het gehakt
- Maak ballen van 80 en 45 gram, Ongeveer
- Zet 2 ballen op elkaar
- Kleed aan met ogen (zwarte peperbol), neus (rood pepertje) en shawl (ontbijtspek)
Bereidingsadvies:
Bereiding consument:
Bakken in de voorverwarmde oven op 180 graden ca. 20-25 minuten of rondom bakken in de pan.
Benieuwd naar meer originele recepten? En de verkrijgbaarheid van de Heyde Hoeve Duroc gedroogde ham? Ga voor meer leuke berichten naar onze Facebook pagina of volg ons op Instagram!