Home » Nieuws » Recepten » Vier pasen met heyde hoeve duroc varkensvlees voor de brunch of gourmet

Vier pasen met heyde hoeve duroc varkensvlees voor de brunch of gourmet

De lekkerste gourmet schotels maakt u met Heyde Hoeve varkensvlees!

Als het mooi weer wordt, dan gaat de barbecue aan! Zijn de vooruitzichten minder gunstig? Geen probleem, paaszaterdag, eerste paasdag of de tweede paasdag? Maak het binnen gezellig met een gourmet-party en lekker vlees van Heyde Hoeve!

MAAK VAN UW PAASFEESTJE EEN “VARKENSVLEESTJE”! 


Een gekookt eitje is lekker, een omelet of roerei ook, maar Heyde Hoeve Duroc varkensvlees verveelt nooit! 

Met vlees van de Duroc varkens van Heyde Hoeve maakt u de lekkerste gourmetschotels en de perfecte “voedingsbodem” voor een gezellig en smaakvol samenzijn! Zo maar enkele verrassende ideeën voor de gourmet:

Mini- Heydehoefke, varkensoester, haas op stok, schnitzel (al dan niet gepaneerd), boomstammetje, saucijsje, reepjesvlees of een slavinkje.

Benieuwd naar de originele gourmet- en andere producten van Heyde Hoeve? Vraag recepten aan via de site van Heyde Hoeve, voor meer inspirerende en creatieve ideeën. Kijk onder het kopje “ouderwets lekker”. Beleef de smaak van vrüger in de Heyde Hoeve Originals en het onderscheidende Heyde Hoeve Duroc varkensvlees!

Ga voor informatie naar: https://www.heydehoeve.nl