Home » Nieuws » Recepten » De Heyde Hoeve paasfeest-original

De Heyde Hoeve paasfeest-original

Recept van Yvonne van der Putten

Maak van Pasen een heerlijk feestweekend met originele gerechtjes!

Het is binnenkort weer Pasen. Heyde Hoeve heeft hierbij weer een smaakvol advies. We hebben twee feestdagen en alleen eieren eten gaat ook snel vervelen. Onze tip: de Paasfeest-original. Lekker bij een paasbrunch, diner of als onderdeel van een tapas menu. Wees creatief en combineer met gekookte eieren, olijfjes, zelfgemaakte mayonaise en een frisse salade.  Maak het compleet met heerlijke Heyde Hoeve beenham of prijswinnende achterham.

Je maakt dit recept eenvoudig en staat ook erg leuk in de toonbank met de frisse voorjaarskleuren! De Paasfeest-original met smakelijk Heyde Hoeve gehakt als basis-ingrediënt is makkelijk te maken en origineel. Smaakvol en een plaatje om te zien!

Bekijk ook onze andere recepten met Heyde Hoeve varkensvlees. Wil je meer informatie over het Heyde Hoeve vlees klik hier. Benieuwd naar onze verkooppunten of snel zoeken waar je deze paasfeest original kan kopen bij jou in de buurt? Bekijk hier de ambassadeurs en slagerijen die werken met het Heyde Hoeve varkensvlees.

Paasfeest original

Ingrediënten

Gehakt, gekruid, voeg extra paprika poeder toe 3 g /kg

Ontbijtspek, Courgette, Rode punt paprika, Grill kruiden

Bereidingswijze

  1. Maak bollen van ca 110 gram.
  2. Snij de courgette in de lengte in dunne plakken op de snijmachine.
  3. Omwikkel het gehakt met een plak courgette en vervolgens met een plakje ontbijtspek, zet vast met een prikker en maak een kuiltje in het gehakt.
  4. Snij courgette en rode punt paprika julienne vermeng ze met een beetje grillkruiden. Leg de courgette en de paprika  op het gehakt, garneer met een takje rozemarijn o.i.d.

Bereiding consument:

In de voorverwarmde oven op 180 graden, ca. 20-24 minuten

Allergenen:

Ei, Gluten

Wij wensen iedereen fijne Paasdagen toe en smakelijk eten!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het nieuws van de boerderij en smakelijke recepten met Heyde Hoeve varkensvlees.