Home » Nieuws » Uncategorized » DE BOERENDAG IN WOENSDRECHT, HET LEUKSTE UITJE IN SEPTEMBER!

DE BOERENDAG IN WOENSDRECHT, HET LEUKSTE UITJE IN SEPTEMBER!

Het leukste uitje in het tweede weekend  september, zo wordt de Boerendag in Woensdrecht ook wel genoemd. Op zondag 10 september wordt deze gehouden in West-Brabant en onze Heyde Hoeve varkenshouder Wim Hendrickx doet natuurlijk ook mee! 

HET VARKEN IS MEEST CIRCULAIRE DIER DAT ER BESTAAT!

Veel mensen weten niet dat het varken het meest circulaire boerderijdier is dat er bestaat. Een varken eet met name veel reststromen op uit de voedingsmiddelenindustrie en dat is hartstikke duurzaam en circulair. Onze ondernemende varkenshouders willen dat graag laten zien en hierover vertellen. Heihoef Farming deelnemer Wim Hendrickx heeft een moderne zeugenstal die van alle gemakken is zijn voorzien. Wim en zijn medewerkers willen dan ook graag alles vertellen over duurzame varkenshouderij en het bijzonder Heyde Hoeve Duroc varkensras.  

GEZELLIGE ACTIVITEITEN EN LEKKERE PRODUCTEN 

Tijdens de Boerendag is er van alles te zien en te doen, De activiteiten worden gehouden op het terrein aan de Reimerswaalweg in Hoogerheide (Woensdrecht). Slager Peter Krijnen is een enthousiaste slager uit Bergen Op Zoom en werkt al jaren met het Heyde Hoeve Duroc varkensvlees. Peter is een echte vakman en zal bezoekers tijdens de Boerendag graag laten proeven van de ambachtelijke producten uit zijn slagerij.

De Boerendag wordt op zondag 10 september gehouden en de entree op het terrein bedraag €3,00 per persoon. Meer nieuws over het programma van de Boerendag in Woensdrecht vind je op: 

https://woensdrechtseboerendag.nl/.

Meer info over Heyde Hoeve Duroc, het vlees en onze slagers is te vinden op: www.heydehoeve.nl / [email protected]