Home » Nieuws » Varkenspraat » Anton en Marian zijn echte culinair specialisten  

Anton en Marian zijn echte culinair specialisten  

Traiteur Slagerij Hop uit Nunspeet kiest voor Heyde Hoeve 

Nunspeet – De prachtige slagerij van Anton en Marian Hop in Nunspeet is een echte blikvanger. Van buiten is al direct te zien dat hier vakmensen aan het werk zijn. Een prachtige winkel met een smaakvolle inrichting maar vooral de vitrine is een plaatje!  Deze vrijdag treffen we slager Anton, zijn vrouw Marian en medewerker Angeline aan de koffie. Dat koffiedrinken wordt regelmatig verstoord door de winkelbel en zo hoort het ook eigenlijk.

Zelfgemaakte specialiteiten

Anton laat ons proeven van zijn zelfgemaakte wildpaté, hiervoor gebruikt hij vlees van wildzwijn, varkenslever en cranberries. De smaak is vol, heeft een zoetje door de bessen en de nasmaak in de mond is prettig en rond. Precies zoals zelfgemaakte producten moeten zijn. Aan dit soort signatuur-producten herken je het ambacht. En dat is een feit, Anton, Marian en hun medewerkers zijn ware culinair specialisten. Dit ambacht begint bij de keuze van de grondstoffen. Runderen uit eigen inkoop, het liefst vrouwelijk vlees, dat is fijn van draad en vol van smaak. Een tijd terug heeft Anton via zijn leverancier Den Houdijker uit Nieuwegein kennis gemaakt met het varkensvlees van Heyde Hoeve Duroc. 

Smaakvol en stevig vlees 

Geen gewoon varkensvlees voor Traiteurslagers Anton en Marian maar vlees van een authentiek varkens-ras met een onderscheidende smaak en kwaliteit. “Gewoon” varkensvlees komt er bij hen niet meer in. Met het rundvlees en zeker ook met het varkensvlees van Heyde Hoeve wordt het verschil gemaakt. Allereerst met de heerlijke smaak, maar het is ook mooi stevig en iets vetter. Het heeft een goede “bite” en een langere houdbaarheid omdat het niet zo nat is. Sinds 1 november is de naam van de slagerij veranderd. Stond er voorheen “Gelderblom” op de gevel van de zaak, tegenwoordig heet de slagerij “Traiteur Slagerij Anton en Marian”. Een andere naam maar de kwaliteit blijft hetzelfde en wordt misschien nog wel beter!

Kom proeven

Met de maand december voor de deur met gezellige avonden, samenzijn en aandacht voor elkaar is het een goed moment om de proef op de som te nemen. Kom naar de winkel van Anton en Marian en kies ook voor het heerlijke rund- en varkensvlees en de specialiteiten uit de worstkeuken van Anton. Kiezen voor kwaliteit en vlees met een eerlijk en goed verhaal! Daar krijgt u geen spijt van.

Traiteur Slagerij Anton en Marian

Laan 2, 8071 JA Nunspeet, tel. 0341 745457

www.traiteurslagerijnunspeet.nl

[email protected]

Geïnteresseerd in het Heyde Hoeve varkensvlees en de “Smaak van Vrüger”? 

Ga naar: www.heydehoeve.nl