Home » Nieuws » Varkenspraat » Beste aspergeham: opening aspergeseizoen

Beste aspergeham: opening aspergeseizoen

Heyde Hoeve heeft de lekkerste asperge ham van Brabant!

Nuenen / Berkel Enschot – Het aspergeseizoen 2022 is deze week officieel geopend door het Brabants Aspergenootschap met een zeer smaakvol aspergediner in Berkel Enschot. Tijdens deze avond werden tevens de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de drie meest prestigieuze aspergeverkiezingen: de lekkerste Brabantse Asperge, de lekkerste wijn en de lekkerste Aspergeham.

Heyde Hoeve heeft hem weer!

De lekkerste asperge was dit jaar van de Aspergeboerderij van der Heijden in Gemert, de lekkerste wijn bij de asperges was van Heisterkamp wijnkopers uit Ootmarsum en de lekkerste Aspergeham was voor de tweede keer in de historie van de Heyde Hoeve! Ook in 2019 was de Heyde Hoeve al eens de winnaar van deze culinaire verkiezing. De trofee komt daarmee dus terug naar Nuenen! 

Volop verkrijgbaar

De prijswinnende Heyde Hoeve Aspergeham wordt op basis van een speciaal recept gemaakt door Thomas Koppens Vleeswaren uit Someren. Aspergetelers, restaurants en speciaalzaken kunnen bij hem terecht voor de bestellingen van de heerlijke aspergeham. Heyde Hoeve Aspergeham en het witte goud van Brabantse bodem, een heerlijk één-tweetje!

Meer nieuws over de Aspergeham-verkiezing, Heyde Hoeve Duroc producten en recepten vindt u op de volgende websites:  

Brabants Aspergegenootschap

www.brabantseasperge.nl

Koppens Vleeswaren Someren

www.thomaskoppens.nl

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990888

www.heydehoeve.nl / [email protected]