Home » Nieuws » Geen onderdeel van een categorie » Heerlijk tijdens de carnaval, Brabantse zult op roggebrood!

Heerlijk tijdens de carnaval, Brabantse zult op roggebrood!

De carnaval staat weer op het punt van uitbarsten, in Brabant natuurlijk maar ook in de rest van het land. Iedereen die carnaval viert heeft zo zijn eigen tradities en vanzelfsprekend ook op het gebied van de eetgewoontes. Het verorberen van meters verse worst is er één van, maar ook het eten van eenworstenbroodje op z’n tijd is niet te versmaden.

De Heyde Hoeve tip voor de carnaval van dit jaar is Brabantse Zult! En daarmee houden we tijdens de carnaval een goede oude Brabantse traditie in ere. Heerlijk op roggebrood of in blokjes gesneden bij de borrel of een goudgele pint! Een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan een traditionele lekkernij, als bodem voor het feest of om de carnaval mee af te sluiten. Ook lekker trouwens als je het feest een keer aan je voorbij laat gaan…

Heerlijke Brabantse zult. Ambachtelijk gemaakt op basis van Heyde Hoeve Duroc varkensvlees. Ga naar de website voor de adressen van onze slagers waar het Heyde Hoeve vlees en de ambachtelijke vleeswaren verkrijgbaar zijn.

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990888

www.heydehoeve.nl / [email protected]