Home » Nieuws » Varkenspraat » De lekkerste saté van Nederland!

De lekkerste saté van Nederland!

Calvé ging op zoek naar de lekkerste saté van Nederland. Op 5 oktober werd in de Kookfabriek in Amsterdam de wedstrijd gehouden waar de lekkerste gerechten geproefd en beoordeeld werden door de vakjury, onder leiding van Michelinsterren chef Erik van Loo, Niels van den Berg (Kokswereld/ Rungis), Albert van Rheede (Sanadome) en Pascal van Loon (Unilever Food Solutions). In een bloedstollende finale presenteerden 30 chefs hun gerecht aan genoemde vakjury. De gerechten werden beoordeeld op smaak en presentatie, maar ook op de creativiteit, het verhaal achter het gerecht, de praktische inzetbaarheid én de satésaus.

De allerlekkerste saté werd gemaakt door Remko Wols van restaurant Jansen & Jansen uit Schijndel. Voor het vlees koos hij Heyde Hoeve Duroc varkensvlees. Daar zijn wij trots op! Proficiat Remko Wols met deze mooie prestatie!

Kom de allerlekkerste saté van Nederland, gemaakt van het Heyde Hoeve varken, proeven bij restaurant Jansen & Jansen in Schijndel want het staat vanaf nu op de kaart!