Home » Nieuws » Varkenspraat » Dick van Schip uit Utrecht benoemd tot ambassadeur van Heyde Hoeve

Dick van Schip uit Utrecht benoemd tot ambassadeur van Heyde Hoeve

Keurslager Dick van Schip, uithangbord vanaf het begin   

Utrecht – Slager Dick van Schip van Keurslagerij van Schip uit Utrecht is op woensdag 16 september benoemd tot ambassadeur van Heyde Hoeve, de producent van eerlijk en duurzaam Duroc varkensvlees. Eigenlijk was hij dat al veel langer want sinds het moment dat zijn leverancier Den Houdijker overstapte op het Heyde Hoeve Duroc varkensvlees gebruikt Dick alleen nog maar Heyde Hoeve. Niet alleen de luxe onderdelen maar ook voor zijn gehakt, worst en shoarmareepjes kiest Dick van Schip alleen nog maar Heyde Hoeve vlees. Die keuze heeft hij bewust gemaakt en “gewoon” varkensvlees komt er bij hem niet meer in.

Smaakvol en stevig vlees

De zaak van Dick van Schip ligt aan een druk winkelplein met veel verkeer en een beperkt aantal parkeerplaatsen. En toch weet van Schip zijn klanten te binden met zijn vele zelfgemaakte producten en kwaliteitsvlees. Omdat de concurrentie in de wijk groot is, met vier supermarkten in de buurt, is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Met het varkensvlees van Heyde Hoeve kan van Schip het verschil maken. Allereerst met de heerlijke smaak van het vlees, het is mooi stevig en iets vetter, maar ook met de goede “bite” en de langere houdbaarheid. Behalve slager is van Schip natuurlijk ook een soort van kok die zijn klanten graag adviseert en inspireert. Zijn klanten waarderen dat en fietsen er graag een stuk voor om.

Bewuste keuzes

Sinds 1923 zit er al een slagerij aan de Balijelaan in de Utrechtse rivieren- en dichterswijk. De winkel van Dick van Schip ziet er tip top uit, dit is het domein van de echte vakman. In 1989 ging de zaak over van vader op zoon toen Dick het bedrijf samen met zijn vrouw Hélène van zijn vader over nam. Vakmanschap is een belangrijk kenmerk binnen de slagerstraditie van de familie van Schip. Het lidmaatschap van de vereniging van Keurslagers is daar een voorbeeld van. Sinds 1991 is van Schip aangesloten bij deze vakorganisatie. Net als bij de keuze voor Heyde Hoeve is ook dit een bewuste keuze geweest voor kwaliteit, uitstraling en vakmanschap.

Heyde Hoeve ambassadeur

Met het ambassadeurschap van Heyde Hoeve snijdt ook voor Dick van Schip het mes aan twee kanten. Aan de ene kant het heerlijke varkensvlees met een goed verhaal en aan de andere kant het uithangbord met volop inspiratie om te laten zien wat er mogelijk is met dit unieke vleesconcept. Dat gebeurt door middel van presentaties, workshops en mooi campagnemateriaal. Het past precies in de strategie van de ondernemer Dick van Schip: Kiezen voor kwaliteit en vlees met een eerlijk en goed verhaal!

 

Van Schip keurslager, Balijelaan 16 Utrecht, tel. 030 281 7255

https://vanschiputrecht.keurslager.nl | [email protected]

 

Geïnteresseerd in het Heyde Hoeve vleesconcept en de “Smaak van Vrüger”?

Ga naar: www.heydehoeve.nl