Home » Nieuws » Varkenspraat » Nieuw in het assortiment: Heyde Hoeve gandaham

Nieuw in het assortiment: Heyde Hoeve gandaham

Heyde Hoeve Duroc Ganda Ham, wat een smaak!

Destelbergen / Gerwen – Deze week waren we weer te gast bij Ganda in Destelbergen, producent van bijzondere langgerijpte rauwe hammen. Deze keer om het resultaat te proeven van 14 lange maanden geduld. Aan het begin van 2021 hebben we bij Ganda een mooie selectie zware en gemarmerde poothammen aangeleverd en gisteren was het moment daar om de eerste smaaktest uit te voeren. De uitkomst van deze eerste proeve van smaak valt kort en krachtig samen te vatten: wat een smaaksensatie!

Finesse en aroma

De ambachtelijke ham van Ganda kent in feite maar drie belangrijke ingrediënten: ham van topkwaliteit, zeezout en geduld! Ons mooie Heyde Hoeve Duroc vlees is daarom bij uitstek geschikt voor de gedroogde Grand Cru hammen van Ganda. Inderdaad hebben we even geduld moeten hebben en was het spannend of de smaak aan onze verwachtingen zou voldoen, maar dat is ruimschoots gelukt. Je gunt iedereen het genot, de finesse en het heerlijke aroma van deze bijzondere gerijpte rauwe ham. 

Binnenkort dus ook in Nederland verkrijgbaar: Heyde Hoeve Duroc Ganda ham. 

Lekkere recepten en nieuws over de verkrijgbaarheid vindt u vanzelfsprekend op de website van Heyde Hoeve en onze social media. Bel of mail gerust voor meer informatie:

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990888

www.heydehoeve.nl / [email protected]