Home » Nieuws » Varkenspraat » Heyde hoeve valt in de prijzen met fantastische hammen

Heyde hoeve valt in de prijzen met fantastische hammen

Goud en zilver bij vakwedstrijd Confrerie des Chevaliers 2023 voor Heyde Hoeve’s gedroogde én gekookte achterham. Wat een feest!

Gerwen – Bij de vakwedstrijd van de Confrérie des Chevaliers 2023 werd door Heyde Hoeve twee maal goud behaald en twee maal zilver met de inzendingen van dit jaar. Voor het eerst werd de nieuw ontwikkelde Gedroogde Ham ingestuurd. De finesse en de volle smaak van de 14 maanden gerijpte ham werd bijzonder goed gewaardeerd want bij de eerste deelname werd  meteen het predikaat “Goud” behaald. Daarnaast werd de veelgeprezen Gekookte Achterham eveneens met “Goud” bekroond. Deze achterham werd vorig jaar nog gekozen als de Beste Brabantse asperge-ham door het Brabants Aspergegenootschap.

Duroc gerijpte ham wint GOUD prijs op de Confrerie des Chevaliers 2023

Dit jaar deed ook slager Thomas Koppens uit Someren mee aan de internationale vakwedstrijd. Thomas is absolute vakman die zich in het verleden al vaker bewees door prijzen en onderscheidingen te winnen met Heyde Hoeve Duroc producten. Dit jaar scoorde Thomas maar liefst 8 maal “Goud” met zijn inzendingen waarbij het Heyde Hoeve Duroc varkensvlees de basisgrondstof is. De verfijnde gekookte hammen op traditionele wijze scoorden goed. Thomas schuwt de uitdaging niet en stuurde ook innovatieve culinaire producten in zoals bolvette, rauwe Heydeham en Italiaanse ham. 

De finesse en de volle smaak van de 14 maanden gerijpte ham werd bijzonder goed gewaardeerd want bij de eerste deelname werd  meteen het predikaat “Goud” behaald.

De vakwedstrijd van de Confrérie des Chevalliers is een unieke internationale vak-wedstrijd met deelname van ambachtelijke slagers en producenten uit heel Europa. Heyde Hoeve is dan ook enorm trots op de resultaten en op de prestaties van Thomas Koppens zijn team. Bent u geïnteresseerd in het heerlijke Heyde Hoeve Duroc varkensvlees en de verkrijgbaarheid van de producten van Thomas Koppens? Neem dan gerust contact op:

Thomas Koppens Vleeswaren, 0493 491437 

www.thomaskoppens.nl  / [email protected]

Volg hier Heyde Hoeve op Facebook of voor neem een kijkje op onze Instagram pagina.

www.heydehoeve.nl / [email protected]