Home » Nieuws » Varkenspraat » GOUD VOOR DE ROOKWORST VAN KEURSLAGERIJ KOPPENS

GOUD VOOR DE ROOKWORST VAN KEURSLAGERIJ KOPPENS

Heyde Hoeve trots op Thomas Koppens!

Arnhem – Tijdens de 46e editie van de slagersvakwedstrijd “Arnhem Rookworststad” heeft Keurslagerij Thomas Koppens uit Someren met zijn ambachtelijke fijne rookworst en ree-rookworst “Goud” behaald. Aan deze vak-wedstrijd doen slagers uit heel Nederland mee en de onafhankelijke jury weet bij de beoordeling niet wie de inzender van de rookworst is.

De ambachtelijke worstmakers Frans en Cas van Keurslagerij Koppens zijn verantwoordelijk voor het maken van de prijswinnende rookworsten. De recepturen die Thomas Koppens hiervoor gebruikt zijn gemaakt op basis van het smaakvolle Heyde Hoeve Duroc varkensvlees. Dit geldt zowel voor de fijne rookworst als voor de ree-rookworst. We zijn er als Heyde Hoeve dan ook ontzettend trots op dat Thomas ons varkensvlees gebruikt voor veel van zijn ambachtelijke producten. Vanuit Gerwen daarom een groot compliment en hartelijke felicitaties aan Thomas Koppens en zijn ambachtelijke worstmakers met dit fantastische resultaat.

Het is weer echt rookworstweer. Het is daarom hét moment om voor een heerlijke rookworst langs te gaan bij één de vele Heyde Hoeve slagers. Op onze website vindt u alle adressen waar rookworst en andere Heyde Hoeve specialiteiten verkocht worden.

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990888
www.heydehoeve.nl / [email protected] / koppens.keurslager.nl