Home » Nieuws » Varkenspraat » heyde hoeve boston butt en ribs winnen bbq contest in tyrol met mano zaal

heyde hoeve boston butt en ribs winnen bbq contest in tyrol met mano zaal

De Heyde Hoeve Boston butt van Mano Zaal valt in de prijzen op een internationale barbecue contest

In onze vorige Nieuwsbrief en in het vakblad “De Slager” besteedden we onlangs aandacht aan het onderwerp “Winter Barbecue”. De inkt van deze tekst was nog niet droog of we ontvingen van Mano Zaal van het Barbecue Team BBQ Plus uit België schitterend nieuws: Een winnaar met de Heyde Hoeve Boston butt!

“Grand Champion at WEST – Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest!”

Foto afkomstig van de facebook pagina van BBQ Plus België. Gefeliciteerd voor Mano zaal met zijn team op de winst voor de Heyde Hoeve boston butt!

Het betreft hier een barbecue wedstrijd onder extreme winterse omstandigheden die eind februari in Zuid Tirol in Noord-Italië werd georganiseerd. Het was voor Mano Zaal en zijn team een voorrecht en een uitdaging om op 1540 meter hoogte te strijden in sneeuw en ijs. Mano Zaal: “Het is een eer om deze prestigieuze wedstrijd te winnen en deze stond zeker op onze BBQ- wishlist. We bedanken MiG voor de perfecte organisatie en geweldige prijzen. We hebben een paar geweldige dagen gehad! We kijken uit naar de 10e editie!” Mano met zijn team leverden deze uitstekende prestatie met Heyde Hoeve Duroc vlees op het onderdeel pork. Hierover zei Mano het volgende: “Niet alleen bij Low&Slow zijn Heyde Hoeve Pork Ribs en Boston Butts award winning, ook bij Hot&Fast zijn ze killing! Mooie woorden.

Barbecueën het hele jaar rond! 

Barbecueën in de winter heeft iets magisch en door de extreme ongewone omstandigheden vergt deze wedstrijd veel vakmanschap en deskundigheid. Een groot compliment voor het BBQ Plus-team is dan ook op zijn plaats. In ieder geval is het voorjaar al weer in aantocht en dat betekent dat ook voor de “gewone” barbecue-liefhebber het barbecue-seizoen weer gaat beginnen. Uw Heyde Hoeve slager adviseert graag, maak hier gebruik van! Heyde Hoeve feliciteert Mano Zaal en zijn team nogmaals van harte met deze geweldige prestatie. Een prachtig moment van inspiratie bij het begin van het barbecue-seizen. Op naar de volgende titel!

Ga voor meer informatie naar: https://www.bbqplus.be en voor informatie over Heyde Hoeve Duroc en barbecue recepten naar www.heydehoeve.nl

Volg hier Heyde Hoeve op Facebook of voor neem een kijkje op onze Instagram pagina.

www.heydehoeve.nl / [email protected]