Home » Nieuws » Varkenspraat » Heyde Hoeve & Dutch BBQ Team in Culinair Saisonnier

Heyde Hoeve & Dutch BBQ Team in Culinair Saisonnier

Wij staan in de december editie van vaktijdschrift Culinair Saisonnier. Het seizoensmagazine voor professionele gastronomie. In november gingen Captain Arjan Buwalda van het Dutch BBQ Team en Cooker Mitch van Egmond aan de slag met ons Heyde Hoeve Duroc. De heren maakte een fantastisch lekker recept met ons buikspek en varkenshaas, met verschillende professionele bereidingen op de barbecue. Bedankt voor de waardevolle samenwerking en mooie complimenten!

Soms komen de beste ingrediënten en talenten samen om iets onvergetelijks te creëren. Voeg Heyde Hoeve Duroc varkenshaas en buikspek, het tafelzuur van Kesbeke en een handvol verse groenten van PUUR groenten toe aan je boodschappenlijst. Combineer dat met de kookkunsten van Captain Arjan Buwalda en Cooker Mitch van Egmond van het Dutch BBQ Team en je hebt een culinair feestje waar iedereen van zal genieten. Heyde Hoeve Duroc varkensvlees is al jaren dé favoriet van BBQ-liefhebbers. De fijne marmering zorgt voor een malse en sappige structuur. Het is rijk aan smaak en zonder veel poëzie op zichzelf al een delicatesse.

Lees meer op gastropedia.nl