Home » Nieuws » Varkenspraat » Heyde Hoeve pakt prominente prijzen

Heyde Hoeve pakt prominente prijzen

Vier maal Goud en een Prix D’Honneur

Gerwen – Bij de vakwedstrijd van de Confrérie des Chevaliers 2021 werd door Heyde Hoeve vier maal goud behaald, daarnaast ontving het tevens de internationale onderscheiding “Prix d’Honneur”. Heyde Hoeve besloot dit jaar voor het eerst aan dit concours deel te nemen en behaalde met alle vier inzendingen meteen “goud”. Een opmerkelijke prestatie.

De vier ambachtelijke producten werden allen gemaakt door slager Thomas Koppens uit Someren. Thomas is een vakman die zich in het verleden al vaker bewees door prijzen en onderscheidingen te winnen met het Heyde Hoeve Duroc vlees als basisgrondstof. De vakwedstrijd van de Confrérie des Chevalliers is een unieke internationale vakwedstrijd met deelname van ambachtelijke slagers en producenten uit heel Europa. De vier ambachtelijke producten met het Heyde Hoeve Duroc varkensvlees als belangrijkste ingrediënt zijn: gekookte achterham, zachte boerenmetworst, hausmacher en gebraden gehakt met peper.

Heyde Hoeve is enorm trots op de prestatie van Thomas Koppens zijn team, dat het Heyde Hoeve Duroc varkensvlees gebruikt als basis voor het succes. Bent u geïnteresseerd in het heerlijke Heyde Hoeve Duroc varkensvlees en de producten van Thomas Koppens? Neem dan gerust contact met ons op:

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990888
www.heydehoeve.nl / [email protected]

Thomas Koppens Vleeswaren, 0493 491437
www.thomaskoppens.nl / [email protected]