Home » Nieuws » Varkenspraat » Innovaties en klassiekers van Heyde Hoeve tijdens Sial 2022

Innovaties en klassiekers van Heyde Hoeve tijdens Sial 2022

Parijs / Gerwen – In oktober werd de Sial in Parijs voor het eerst weer gehouden sinds 2018. De Sial is één van de grootse vlees- en levensmiddelenbeurzen ter wereld. Daar wil je graag bij zijn als je iets nieuws wilt laten zien. Heyde Hoeve was present met hippe stand, klein maar fijn, en presenteerde een nieuw ontwikkeld “Korean Barbecue” concept. Met name buitenlandse gasten sloegen hier op aan. Een combinatie van premium pork met uitgekiende Aziatische marinades. Premium rassen zoals Duroc varkensvlees met een duurzaam verhaal begint steeds meer aandacht te trekken, ook van gebruikers in het buitenland. 

Verkrijgbaar bij onze grossiers!

Een klassieker is zeker een “Grand Cru” gerijpte ham. Heyde Hoeve laat een veertien maanden gerijpte ham maken van topkwaliteit Duroc vlees bij Ganda in België. Deze Heyde Hoeve Duroc ham kent in feite maar drie ingrediënten: Duroc ham van topkwaliteit, zeezout en geduld! Ons heerlijke Heyde Hoeve Duroc vlees is bij uitstek geschikt voor deze gedroogde specialiteit. De reacties waren van zowel onze Nederlands als buitenlandse relaties uitstekend. Wat een smaak en wat een finesse!  Inmiddels verkrijgbaar bij onze grossiers in Nederland: Heyde Hoeve Duroc gerijpte ham. 

Lekkere recepten en nieuws over de verkrijgbaarheid vindt u vanzelfsprekend op de website van Heyde Hoeve en onze social media. Bel of mail gerust voor meer informatie:

Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990889

Volg hier Heyde Hoeve op Facebook of voor neem een kijkje op onze Instagram pagina.

www.heydehoeve.nl / [email protected]