Home » Nieuws » Varkenspraat » Inspiratievolle trainingsdag bij Heyde Hoeve

Inspiratievolle trainingsdag bij Heyde Hoeve

Ter Beke is te gast op de Heyde Hoeve in Nuenen voor een trainingsdag

Eind november was Heyde Hoeve gastheer van het project “Processed Meat Master in 7 days”. Een interne training van vleeswarenbedrijf Ter Beke waarbij senior-managers een SVO opleiding volgen wat betreft de vlees- en vleeswarenketen. Een inspiratie en trainingsdag bij Heyde Hoeve in het teken van: Van boer naar eindgebruiker.

Inspiratie trainingsdag Heyde Hoeve van Ter Beke vleeswarenbedrijf
Ter Beke is te gast bij Heyde Hoeve voor een inspiratie volle trainingsdag in Nuenen

De eerst dag van het traject vond plaats in en rond Nuenen. De deelnemers werden ontvangen bij de Porcus Campus waar de basis van de keten centraal stond. De varkenshouderij, circulariteit en authentieke varkensrassen stonden hierbij centraal. Daarna volgde een bezoek aan de duurzame zichtstal van Maarten en John Rooijakkers waar de deelnemers met eigen ogen konden zien hoe in de praktijk onze Duroc varkens worden gehouden in een moderne BLK-1ster stal.

“Wat een prachtig concept heeft het Heyde Hoeve Team opgebouwd”

Het theoretische deel van de trainings-dag vond plaats in de vergaderzaal van onze eeuwenoude boerderij de Heyde Hoeve, onze thuisbasis in Nuenen. Dit is het ouderlijk huis en locatie waar Heyde Hoeve zijn ontstaan heeft gekregen. Chef-kok en slagers-adviseur Ger had ter plekke een lunch met een puike proeverij van Heyde Hoeve producten voorbereid. Ber Slagter van Ter Beke sprak na afloop complimenten uit voor de organisatie. “Wat een prachtig concept heeft het Heyde Hoeve Team opgebouwd”. Dat horen we graag en we hebben het met liefde gedaan. Het was een mooie inspiratievolle dag voor de deelnemers aan de ter Beke training. Meer weten over workshops, events met foodtruck of inspiratiedagen in de omgeving van Nuenen?  

Neem gerust contact met ons op of stuur een email naar [email protected].

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990889

Volg hier Heyde Hoeve op Facebook of voor neem een kijkje op onze Instagram pagina.

www.heydehoeve.nl / [email protected]