Home » Nieuws » Varkenspraat » Slagerij Funs Rutten, barbecueën op Champions League niveau!    

Slagerij Funs Rutten, barbecueën op Champions League niveau!    

Een slagerij van champions league niveau! Voor de Week van de Slager gaan we langs bij Slager Funs Rutten uit Panningen. Een veelzijdige slager maar waar hij vooral trots op is, is zijn waanzinnige assortiment barbecue specialiteiten. Funs is dan ook een echte BBQ fanaat. Hij gaat hier erg ver in en heeft zelfs een eigen barbecueboek uitgebracht: “GET READY TO BARBECUE!” 

Het drukbestand is vorige week naar de drukker gegaan en het boek zal tijdens de Week van de Slager voor zijn klanten verkrijgbaar zijn in de winkel. Natuurlijk heeft het Heyde Hoeve Duroc assortiment een prominente plek gekregen in dit boek.

Een product waar de klanten uit Noord Limburg speciaal voor naar Panningen komen is zijn zelfgemaakte grillworst. In februari werd de grillworst tijdens de KNS Grote Grillworst-test uitgroepen tot de lekkerste grillworst van Limburg! Met het heerlijke Heyde Hoeve varkensvlees als hoofdbestanddeel. Behalve de grillworst zijn ook de Heyde Hoeve spaakhammetjes en de klassiek gegrilde spareribs toppers uit het assortiment. De lekkerste spareribs van Peel en Maas, daar komen klanten altijd voor terug.

Ga voor meer informatie naar: 

Slagerij Rutten B.V.
Markt 73
5981 AP Panningen
tel.nr 077 – 3061723
[email protected]
www.slagerijrutten.nl
Volg ons op social media: Facebook

Voor informatie over Heyde Hoeve Duroc en barbecue recepten: www.heydehoeve.nl