Home » Nieuws » Geen onderdeel van een categorie » Slagerij Patrick Broersen uit ’t Veld benoemd tot ambassadeur van Heyde Hoeve

Slagerij Patrick Broersen uit ’t Veld benoemd tot ambassadeur van Heyde Hoeve

Patrick Broersen: “Vet geeft smaak”

’t Veld – Slagerij Broersen uit ’t Veld is afgelopen donderdag geïnstalleerd als eerste ambassadeur van Heyde Hoeve, de producent van eerlijk en duurzaam Duroc varkensvlees. Je kunt er niet om heen wanneer je de warme en sfeervolle winkel van Patrick Broersen betreedt. Hier zijn mensen aan het werk met passie voor smaak en ambacht. In de fraaie toonbank ligt mals rundvlees van vrouwelijk vee, kipvlees van Boerderijkip en het heerlijke Duroc varkensvlees van Heyde Hoeve. Vers vlees aangevuld met een ruim aanbod van verse maaltijden en specialiteiten. De maaltijden worden onder het oog van de klanten dagvers in de winkel bereid.

Onderscheid

Het aantrekkelijk gepresenteerde Heyde Hoeve Duroc varkensvlees heeft een prominente plaats in de vitrine van “Uw Slager” Broersen en dat is niet zonder reden. Patrick heeft heel bewust gekozen voor Heyde Hoeve omdat dat het varkensvlees is waar hij volledig achter staat: “Het Heyde Hoeve varkensvlees is echt anders dan ander varkensvlees. Het vlees is van het Duroc ras en dit vlees is lekkerder en heeft een lichte marmering. Dat wil zeggen dat het iets vetter is en vet geeft nu eenmaal meer smaak aan het vlees. En ook belangrijk: er zit een goed verhaal achter. De varkens zijn van boeren die op duurzame wijze hun varkens houden en hun dieren met liefde en respect verzorgen. Dat laatste aspect wordt ook door klanten steeds meer gewaardeerd”.

Uw Slager

Patrick Broersen (40) is inmiddels al weer een jaar of tien eigen baas. Samen met zijn vrouw Wendy nam hij de zaak over van z’n vader Ton, die overigens nog regelmatig in de winkel te vinden is om wat hand- en spandiensten te verrichten. Vorig jaar heeft Patrick Broersen er voor gekozen om zich aan te sluiten bij “Uw Slager”. Ook zo’n organisatie die past bij zijn eigen visie. Ze zijn actief en hebben aantrekkelijk promotiemateriaal. Ze geven precies de ondersteuning die ik zoek. Naast de maaltijden maken Wendy en Patrick veel vleeswaren en specialiteiten zelf, met het Heyde Hoeve vlees als basis. Voorbeelden hiervan zijn de grillworst en de ambachtelijke achterham, een topper tijdens het aspergeseizoen.

Heyde Hoeve ambassadeur

En met het ambassadeurschap van Heyde Hoeve snijdt het mes aan twee kanten. Het biedt Broersen de mogelijkheid om te groeien in het varkensvleessegment, met echt onderscheidend vlees biedt hij zijn klanten volop inspiratie en een goed verhaal. Daarnaast fungeert hij voor Heyde Hoeve als uithangbord om te laten zien wat er mogelijk is met dit unieke vleesconcept. Dat gebeurt door middel van presentaties, workshops en mooi campagnemateriaal. Het past precies in de strategie van de ondernemer Patrick Broersen. Hij kiest bewust voor wat bij hem past en waar een eerlijk verhaal achter zit!

Geïnteresseerd in het Heyde Hoeve concept vlees en de “Smaak van vrüger”? Ga naar:

Uw Slager Broersen. Rijdersstraat 87, ’t Veld, 0226 – 421307

broersen.uw-slager.nl / [email protected]

Heyde Hoeve. De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990888.

www.heydehoeve.nl / [email protected]