Home » Nieuws » Varkenspraat » Slagers verloten het nieuwste Jord Althuizen BBQ-boek in hun winkel!

Slagers verloten het nieuwste Jord Althuizen BBQ-boek in hun winkel!

HEYDE HOEVE WIN-ACTIE VAN START:

Slagers verloten het nieuwste Jord Althuizen BBQ-boek in hun winkel!

Consumenten win-actie van start!
Eind vorig jaar kwam het nieuwste barbecueboek van Jord Althuizen uit: “BBQ, Feast on Fire”. In dit boek veel aandacht voor het echte barbecueën en slow-cooking. Ook is er in het boek een speciaal hoofdstuk gewijd aan Heyde Hoeve en de fantastische kwaliteiten van het vlees van de Duroc varkens. Inmiddels is het BBQ seizoen aanstaande en daarom een goed moment om een win-actie te starten voor de klanten van de Heyde Hoeve slagers.

Henk Verdonschot

Opzet
Alle slagers ontvangen rond deze tijd van Heyde Hoeve het nieuwe boek om te verloten onder de klanten. Tevens zijn hierbij een instructiebrief (met voorwaarden), een donatiebox en een poster meegeleverd. Maak een prominente plek in uw winkel of op de toonbank vrij voor deze actie! De actie gaat van start op 22 maart en loopt door t/m zaterdag 3 april. In week 14 kunt u als slager de gelukkige winnaar trekken uit de box en de winnaar bekend maken.

NB: Informeer de winnaar tijdig en nodig hem of haar uit om het boek persoonlijk in uw winkel in ontvangst te nemen. Maak foto’s voor uw eigen social media en stuur een bericht naar [email protected] zodat ook wij uw slagerij extra aandacht kunnen geven via de social media kanalen van Heyde Hoeve!

Meer info?
Heeft u behoefte aan meer ondersteuning bij presentaties op uw website, toonbank of in de winkel? Ook bij vragen over de win-actie; neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel: 040 299 08 89. Heyde Hoeve wenst u succes met de actie en vooral een goede omzet tijdens de paasverkopen!