Home » Nieuws » Varkenspraat » BEZOEK Heyde Hoeve OP SLAVAKTO 2022

BEZOEK Heyde Hoeve OP SLAVAKTO 2022

Dé slagersbeurs voor nu en later

Slavakto 2022 is hét event voor iedereen die in de slagerij werkt: van verkoopmedewerker tot traiteur of slager. Ontmoet Heyde Hoeve dit jaar op de Slavakto in Utrecht op dinsdag 4 en woensdag 5 oktober. Kom langs en laat je inspireren door de vele workshops in het Meat Lab en laat je verrassen op onze stand D-079 met nieuwe producten.

Heyde Hoeve op slavakto

Dat we eerlijk varkensvlees leveren van topkwaliteit met een sterk verhaal, dat kun je proeven en daar zijn we trots op. Daarom laten we geen gelegenheid voorbij gaan om zoveel mogelijk slagers kennis te laten maken met onze producten én het verhaal daarachter. Daarom zijn we dit jaar ook weer aanwezig op de Slavakto in Utrecht, de belangrijkste slagersvakbeurs van Nederland.  

SAMENWERKING

Heyde Hoeve heeft al jaren een innige samenwerking met drie toonaangevende vers-vlees grossiers In Nederland. Hems in Oss, Den Houdijker in Nieuwegein en Vlees van Gilles in Schagen zijn zowel voor Heyde Hoeve als de slagers in Nederland betrouwbare partners met kennis van zaken. Ons merk “Heyde Hoeve” is voor hen dan ook een belangrijk speerpunt om de slagers te bereiken. Het merk vertelt het verhaal van smaak en kwaliteit, transparantie en een volhoudbare varkenshouderij. Maar vooral het verhaal dat past bij heerlijk mals varkensvlees. Op onze stand is alle informatie beschikbaar over onze grossiers, over ons vlees en de producten. 

DUROC VARKENS

Onze varkens zijn van het Duroc-ras, deze hebben licht gemarmerd vlees dat zorgt voor malsheid, sappigheid en een volle pure smaak. Tijdens de beurs vertellen we u graag meer over de herkomst van onze varkens en de manier waarop onze boeren en grossiers zich inzetten voor een volhoudbare, duurzame varkensvleesketen. Vlees verwerkt van boer tot bord. 

Welkom, wij nodigen je uit!

Kom langs tijdens de Slavakto in Utrecht. De beurs vindt plaats op 4 en 5 oktober op de locatie De Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41 in Utrecht. De beurs is beide dagen geopend va 14:00 tot 22:00 uur. U kunt ons vinden in Stand D-079. Voor de meest actuele info omtrent uw beursbezoek raadpleeg: www.slavakto.nl.  

Heeft u verder nog vragen? Bel ons gerust (040 299 0889) of stuur een email naar [email protected].

Graag tot ziens tijdens Slavakto!

Bekijk hier het evenement op Facebook.

www.heydehoeve.nl / [email protected]