Home » Nieuws » Varkenspraat » Southern Dutch BBQ wint de 2nd Ruhrpott BBQ!!!

Southern Dutch BBQ wint de 2nd Ruhrpott BBQ!!!

SEPTEMBER 2015
Tom Raes, Dorine van Geffen en Martijn Jacobs hebben afgelopen weekend de titel GRAND CHAMPION op hun naam geschreven tijdens de grootste wedstrijd van Europa, gehouden in Gelsenkirchen (Duitsland). Ze wonnen het van maar liefst 67 teams uit heel Europa én Amerika.

Super trots zijn wij dat het Heyde Hoeve varken onderdeel is van het behaalde resultaat. “Het begint allemaal met een lekker varken”, aldus Tom! De titel GRAND CHAMPION hebben ze uiteindelijk verdiend met vakmanschap, enorme passie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen.

Heyde Hoeve is inmiddels alom aanwezig in de wereld van authentieke Amerikaanse BBQ. De smaak én de kwaliteit van het Heyde Hoeve Duroc varken wordt geprezen. Door de marmering leent het vlees zich uitermate goed voor de low & slow bereidingen op de BBQ. Tom en Dorine geven op onze boerderij in Nuenen exclusieve masterclasses. Zorg dat u er een keer bij bent geweest! Voor informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Petra van Beek.

Als winnaar van de Ruhpott BBQ wedstijd is het team van Southern Dutch BBQ uitgenodigd om deel te nemen aan de ‘Super Bowl’ van het BBQ’en in de USA: The American Royal 2016 én mogen ze meedoen in de loting voor de Jack Daniels Invitational 2016.

Life is too short to have bad barbecue (Tom Raes)