Slager Thomas Koppens uit Someren is een vakman in hart en nieren en is vooral trots op de producten uit zijn ambachtelijke worstmakerij. Binnenkort staat er weer een prestigieuze slagerswedstrijd op het programma, de “Confrerie de Chevaliers”. Dit is een grote internationale vakwedstrijd met deelnames uit heel Europa. Deelnemers die in meerdere categorieën hebben ingeschreven dingen mee naar de Europese titel van 2025. En dat is nou precies waar Thomas Koppens zijn zinnen op heeft gezet.
Thomas is deelnemer met 15 verschillende ambachtelijke producten, waarvan er dertien zijn gemaakt met Heyde Hoeve Duroc vlees als grondstof. De andere twee zijn van rundvlees. Thomas spreekt zijn ambities uit: “Dit jaar is wil ik echt mee doen voor de Europese titel. Op twee producten na gebruik ik uitsluitend Heyde Hoeve voor mijn ambachtelijke vleeswaren- en worstspecialiteiten. Ik hoop vooral hoge ogen te gooien met de ambachtelijke achterham, een echt signatuur-product met Heyde Hoeve Duroc vlees als basis. De smaak staat op nummer één bij mij, de kwaliteit van Heyde Hoeve is altijd constant en altijd van een hoog niveau.”
Heyde Hoeve wenst Thomas en zijn team ontzettend veel succes in de strijd om de Europese titel. De keuringen vinden begin februari plaats. De prijzen worden uitgereikt tijdens een speciale bijeenkomst op 5 april 2025.
