Home » Nieuws » Varkenspraat » Vaderdag 2022

Vaderdag 2022

Maak een “Stoere Bink” voor je vader!

Nuenen – Zondag 19 juni is het weer vaderdag. Een dag waarop we onze vaders graag verwennen. Dit jaar gaan we met Vaderdag voor een heerlijke combinatie van malse ribfilet met heerlijke Gandaham, gemaakt van 14 maanden gerijpte Heyde Hoeve Duroc ham natuurlijk. 

Als het volgende week zondag mooi weer is, dan gaat waarschijnlijk de keramische barbecue (kamado) weer branden. Een Weber of een andere barbecue met deksel is natuurlijk ook zeer geschikt om onze “Stoere Bink” mee te bereiden. Valt het weer een beetje tegen of heb je geen barbecue, gebruik dan de vertrouwde keuken-combi-of gasoven.

Deze original met smakelijke Heyde Hoeve ribfilet is makkelijk te maken en ziet er toch feestelijk en speciaal uit. Daarmee scoren we zeker punten bij onze “stoere binken”. Trouwens, ook als je vader niet zo’n stoer type is valt hij zeker in de smaak. Het recept is gebaseerd op 2 à 3 personen. Maak  meerdere binkjes als de groep groter is of maak één bink zo groot en zo stoer als je zelf wilt!

Onze tip: serveer de bink met grote Vlaamse frieten, truffel mayonaise en een frisse voorjaarssalade! 

Het BBQ-seizoen is weer begonnen, maak er gebruik van! Benieuwd naar het recept van dit product, de Heyde Hoeve Gandaham of nog meer inspirerende en creatieve varkensvleesideeën? 

Bel of mail gerust voor meer informatie:

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990888

www.heydehoeve.nl / [email protected]